Cei mai gustoși ardei umpluți. Ce trebuie să adaugi pe fundul oalei pentru un gust senzațional
Atunci când vine vorba de bucătăria românească, trebuie să recunoaștem că nu avem cum să dăm greș. Mâncăruri care mai de care mai delicioase umplu mesele, mai ales în preajma sărbătorilor. Sarmale, ardei umpluți, ciorbe și multe alte preparate se regăsesc negreșit. Totuși, cum gospodinele vor să exceleze și să pregătească cele mai bune mâncăruri, există câteva trucuri care le pot ajuta să obțină cel mai bun preparat.
Bucătarii ne recomandă să ne ajutăm de anumite sfaturi atunci când trecem la cratiță. În cazul ardeilor umpluți, există câteva ingrediente care oferă un gust mai bun, aparte, pe care Click! le prezintă în cele ce urmează.
Trucul pentru cei mai buni ardei umpluți
Acest preparat are puterea de a ne trimite cu gândul înapoi în copilărie, amintindu-ne de mâncărurile bunicilor și a mamelor noastre.
Multe gospodine nu renunță la această rețetă care-i de-a dreptul delicioasă, astfel că aleg să o prepare ori de câte ori au ocazia.
Așadar, cel mai bun truc care poate să ofere un gust aparte este bulionul. Odată ce este adăugat pe fundul oalei într-o cantitate suficientă, se adaugă crenguțe de mărar și de pătrunjel.
De asemenea, pentru a nu da greș cu un asemenea preparat, este important ca atât ardeii, cât și carnea, dar și restul ingredientelor, să fie de bună calitate. Nu trebuiesc lăsați prea mult timp, căci riscăm să devină prea moi. Timpul recomandat de marii bucătari pentru fierberea ardeilor este de o oră și jumătate.
Un alt truc, care oferă cu totul și cu totul un alt gust, constă în adăugarea unei cantități considerabile de bulion, crenguțe de mărar și pătrunjel pe fundul oalei în care vor fi așezați ardeii, apoi se adaugă apa pentru fibrele
Bucătarii ne sfătuiesc să renunțăm la cotoarele ardeilor pentru a le folosi drept capac. Putem opta, în schimb, pentru felii de roșii pe care să le punem deasupra ardeilor.