Varianta naturistă a tartarului, gătită de Ramona Bădescu. Cum prepară actrița tartarul de roșii: „Din categoria rețetelor la minut”
Pe lângă trucuri și sfaturi pentru îngrijirea tenului, a corpului și pentru a ne menține tinere și sănătoase, Ramona Bădescu revine în atenția publicului cu o rețetă inedită: o versiune naturistă a tartarului.
Ramona Bădescu a început de ceva vreme să împărtășească informații din rutina sa zilnică, să ofere sfaturi urmăritoarelor sale, dar și rețete care se pregătesc simplu și rapid, și nu necesită mari bătăi de cap.
Cum pregătește vedeta „Tartar de roșii à la Ramona”
Actrița a prezentat variantă mult mai naturală a tartarului clasic, alegând să înlocuiască în rețetă carnea cu cât mai multe legume.
Din categoria rețetelor la minut, astăzi facem împreună una care mie îmi place deosebit de mult, pentru că se face foarte ușor și e foarte sănătoasă. Conține roșii, avocado, roșii uscate și capere.
Tăiem roșiile, pe care le amestecăm cu roșiile uscate tăiate. Să știți că roșiile uscate sunt extrem de benefice pentru sănătate, pentru că ele conțin vitamina C, sunt antioxidante și susțin foarte mult imunitatea. Mai ales în această perioadă, sunt foarte bune.
Și surpriza rețetei: avocado, pe care eu îl folosesc aproape în foarte multe mâncăruri pe care le gătesc. Avocado va da multă cremozitate tartarului și, împreună cu roșiile, va crea o armonie de gusturi, de simțuri, de bunătate”, explică Ramona Bădescu, pe social media.
Caperele, nelipsite din rețeta vedetei
La final, în întreaga compoziție a tartarului de roșii, Ramona Bădescu adaugă și câteva capere, pentru un gust sărat și sănătos. La final, vedeta adaugă și un strop de ulei de măsline și zeamă de lămâie, pentru un plus de savoare al preparatului.
„Punem și câteva capere, pentru cei care nu vor să folosească sare. Acestea dau gust mâncării, mai sărată, dar mai sănătoasă. Punem puțină lămâie și ulei pentru cine vrea să pună, pentru că roșiile erau cu ulei, dar eu aș pune puțin ulei de măsline. Este un aliment foarte sănătos; să nu vă speriați când auziți de ulei, acesta are calități benefice pentru corp”, este rețeta completă.