Masca de față cu zaț de cafea care îţi face pielea mai frumoasă. Secretul unei tinere vietnameze care este căsătorită cu un român

24 septembrie 2024 14:38   Trucuri de frumusețe

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când vrei să îți exfoliezi tenul într-un mod cât se poate de natural, cafeaua este cel mai important ingredient și cel mai bun aliat. Exfoliant, tonifiant, anti-cearcăne și anti-îmbătrânire, zațul de cafea are o multitudine de utilizări cosmetice. Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, o tănără vietnameză care este căsătorită cu un român a dezvăluit motivele pentru care masca de față cu zaț de cafea este extrem de populară în Vietnam.

Pentru a își menține pielea sănătoasă, dar și pentru a ajuta alte doamne și domnișoare, o tănără din Vietnam, care este căsătorită cu un român, a dezvăluit pe rețelele de socializare masca de față cu zaț de cafea care este extrem de populară în țara ei.

„Zațul de cafea conține multe vitamine și minerale care sunt benefice pentru piele, hrănind pielea frumos și sănătos din adânc. Experții din Vietnam consideră că, cantitatea de antioxidanți din zațul de cafea este foarte mare, încetinind astfel procesul de îmbătrânire. Conținutul de acid nicotinic se găsește, de asemenea, destul de mult, în special acest ingredient ajută la creșterea circulației sângelui în piele, astfel veți vedea că pielea este întotdeauna strălucitoare, roz și foarte sănătoasă.

„Utilizarea zațului de cafea ca mască este foarte populară în Vietnam”

În plus, acizii organici din zațul de cafea vor ajuta la curățarea petelor întunecate, la estomparea petelor întunecate, la luminarea pielii și la îndepărtarea tuturor celulelor moarte. Celulele noi sunt stimulate să producă pentru a înlocui celulele vechi, în timp veți vedea pielea mai strălucitoare și mai uniformă, pistruii și petele întunecate sunt semnificativ reduse. Acesta este motivul pentru care utilizarea zațului de cafea ca mască este foarte populară în Vietnam”, a explicat Lily Cuceanu, într-un filmuleț publicat pe Instagram.

De asemenea, aceasta le-a arătat internauților cum își prepară ea însăși masca de față. Tânăra amestecă doar două ingrediente: zaț de cafea și iaurt natural. Amesteci trei linguri de cafea cu sufiecient iaurt astfel încât să obții o pastă groasă. Se aplică masca pe față și se lasă să acționeze timp de 10 minute.

Mai multe