De ce să pui zaț de cafea în toaletă? Secretul gospodinelor iscusite

Ultima actualizare:

Deseori trecut cu vederea după prepararea cafelei, zațul de cafea poate oferi o soluție practică la una dintre cele mai persistente probleme din băile noastre. În ciuda eforturilor regulate de curățare, toaletele pot continua să miroasă urât. În acest articol, vom împărtăși un sfat simplu și economic pentru a depăși acest disconfort olfactiv. Citiți mai departe pentru a afla ce trebuie să faceți în acest sens.

Zaț cafea. Foto:arhiva.
Zaț cafea. Foto:arhiva.

Eliminați mirosul neplăcut de toaletă cu zaț de cafea

Prima problemă pe care o rezolvă zațul de cafea este aceea a mirosului urât care emană din toaletă. Acest lucru se întâmplă chiar dacă au fost curățate de mai multe ori, pentru că până la urmă baia rămâne de departe cea mai murdară cameră din casă. În ciuda utilizării de odorizante și detergenți de toate felurile, curățarea temeinică nu rezolvă problema mirosurilor. Vina o are de obicei conductele de scurgere, pe care nu știm niciodată să le curățăm.

Pentru a elimina mirosul urât care emană de la toaletă, pur și simplu turnați o cantitate mică de zaț de cafea în vasul de toaletă și spălați. Zațul de cafea acționează ca un dezodorizant natural și elimină mirosurile neplăcute.

Acest sfat este simplu, economic și ecologic. De asemenea, ajută la evitarea utilizării de substanțe chimice scumpe care sunt potențial dăunătoare pentru mediu.

Folosind zaț de cafea în toaletă, vă puteți lua rămas bun de la mirosul urât și vă puteți bucura de o baie proaspătă și curată. Încearcă-l acum și vei fi surprins de rezultatele pe care le vei obține.

Eliminați mirosurile de scurgere cu zaț de cafea

Iată un alt sfat simplu pentru a elimina mirosurile de scurgere folosind zaț de cafea.

Cum se procedează? Se amestecă 5 până la 6 linguri de zaț de cafea cu un litru de apă fierbinte sau călduță, Apoi turnați amestecul în toaletă. Așteptați două sau trei minute, apoi spălați toaleta. Cafeaua va absorbi mirosul urât, rezolvând problema pentru câteva zile.

Frecvența utilizării zațului de cafea în toaletă

Din păcate, după câteva zile situația aproape că va reveni la normal. Pentru a evita acest lucru, se recomandă repetarea procedurii o dată pe săptămână, cel mult la 12 sau 14 zile, pentru a obține rezultate optime, au scris cei de la santeplusmag.com.

Alternativ, puteți lua o cratiță, turnați apă caldă înăuntru, scufundați 3 linguri de zaț de cafea, amestecați-le și turnați-le în toaletă. Cu cât rămân mai mult în contact cu fundul toaletei și cu țevile, cu atât problema poate fi rezolvată pe măsură ce zilele trec.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net