Nu mai arunca zațul de cafea! Cum îl poți folosi la curățenie, sau în rutina de beauty?

Ultima actualizare:

Foarte multe persoane aruncă zațul de cafea, pentru că proprietățile benefice ale acestuia nu sunt cunoscute de mulți indivizi. Trebuie să știi, însă, că risipești un produs minune, care îți poate fi de folos la multe activități!

zaț de cafea frumusețe pixabay

Spre exemplu, zațul de cafea este folositor atunci când faci curățenie. Dacă vrei să renunți la produse cu multe chimicale, trebuie să știi că restul pe care în mod normal îl arunci la gunoi poate reda strălucirea pieselor vechi de mobilier. Trebuie să îl amesteci cu puțină apă călduță și să freci apoi mobilierul cu el, lăsându-l să acționeze un sfert de oră. Șterge cu o cârpă curată, umedă, după ce timpul s-a scurs și vei rămâne surprinsă.

Sigur nu știai nici asta: Nu curăța niciodată aceste obiecte din casă cu oțet. Greșeala pe care o face orice gospodină

Totodată, zațul de cafea e bun și pentru a curăța vasele murdare, mai ales tigăile și cratițele care au depuneri pe fund. Trebuie să le umezești puțin, să presari niște zaț de cafea și apoi să ștergi suprafața cu un burete. Este suficient de abraziv cât să scoată murdăria, dar nu va dăuna vaselor, căci nu le poate zgâria.

Zațul de cafea, secretul părului frumos

Tot prin casă, zațul de cafea este perfect în rolul de îngrășământ natural! Trebuie să îl pui în ghivece, la rădăcina florilor sau a plantelor, iar el va acționa ca un bun fertilizator, păstrând totodată sănătatea plantelor. Pune un pahar cu zaț de cafea în frigider și va elimina toate mirosurile, iar dacă te confrunți cu țânțarii, având în vedere că s-au înmulțit considerabil în ultimii ani, pune zaț de cafea într-un vas și dă-i foc.

S-ar putea să îți placă la fel de mult:  Prepară și tu amestecul secret al lui Kim Kardashian pentru creșterea părului. Ingredientul-cheie pe care sigur îl ai în cămară

Pentru păr, însă, este un produs minune! Mare atenție, totuși, pentru că nu se recomandă să fie folosit de persoanele cu păr blond, poate păta. Înainte să îți cureți părul cu șampon, fă aceeași acțiune cu zaț de cafea. Vei observa că părul tău este strălucitor și hidratat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
horoscop (1) jpg
Ziua ta norocoasa din luna februarie in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1939119451 jpg
Parteneriat - barbati care strang mana - acord FOTO Shutterstock
mancare 1 jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Ceai negru Pinterest jpg
omleta pirat 1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net