Adio, tratamente scumpe! De ce trebuie să adaugi zaț de cafea în șampon

Vrei să ai un păr bogat, dar și să-ți crească mai repede, în același timp? Ei bine, un truc rapid, ieftin și la îndemâna tuturor îți poate ajuta podoaba capilară. Deși pare inițial inutil sau greu de făcut, nu este așa, zațul de cafea te ajută să ai un păr strălucitor și cu volum de invidiat și este și ușor de folosit.

Cum să folosești zațul de cafea pentru a avea un scalp sănătos / Foto: Freepik
Cum să folosești zațul de cafea pentru a avea un scalp sănătos / Foto: Freepik

Cafeaua stimulează creșterea părului și este folosit în unele tratamente naturiste. Cofeina stimulează circulația la nivelul scalpului, previne căderea părului, exfoliază scalpul, oferă strălucire, dar îl și hrănește datorită proprietăților sale benefice. Așadar, cum îți poți crea acasă propriul șampon care să conțină zaț de cafea? Ei bine, nu e nevoie de prea multă muncă.

Cum să faci șampon de cafea

Pentru a hrăni părul și pentru a-l face strălucitor, trebuie să folosești în mod regulat acest șampon care să conțină cafea. Așadar, cum îl poți prepara? Este chiar simplu! Ai nevoie de cinci linguri de cafea măcinată, un recipient de apă, dar și șampon neutru. Indicat ar fi să alegi un șampon neutru care să fie deja utilizat. Încălzește puțină apă, care să încapă în tubul de șampon, adăugați zațul de cafea și amestecați, apoi turnați amestecul în sticla de șampon și agitați bine. Îl lăsați câteva ore înainte de utilizare. De asemenea, în funcție de nevoi, este recomandat să fie folosit între 2-3 ori pe săptămână.

Cafeaua conține o cantitate mare de nutrienți care sunt ideali pentru păr, dar și acizi, uleiuri, aminoacizi, beta-caroten, minerale și vitamine, care acționează ca un component benefic asupra părului, de aceea, scopul său principal este de a îndepărta complet stratul superior de piele keratinizată și de a curăța în profunzime scalpul.

Specialiștii susțin că, dacă ai părul vopsit, după acest proces este bine să aplici ulei hidratant la vârfuri. Cu siguranță podoaba ta capilară va arăta fantastic după acest tratament. Așa că, nu ezita și încearcă trucul cu zaț de cafea pentru a avea un păr fantastic.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net