#Exclusiv Click!

Alertă maximă! Grenadă acasă la familia Andreei Tonciu! Mama vedetei e în șoc! S-a trezit cu geniștii la ușă: „Noi am crezut că e de jucărie!”

29 mai 2024 8:33   Paparazzii Click!
Ultima actualizare:

Panică maximă la vila părinților Andreei Tonciu, în dimineața zilei de miercuri, 29 mai. Echipaje speciale ale Poliției s-au prezentat în zori la locuința din sectorul 3 al Capitalei și au blocat imediat strada. Geniștii au găsit o grenadă agățată de clanța de la ușa casei familiei Tonciu. Mama vedetei e în șoc și nu știe cine anume ar fi putut face un asemenea gest inexplicabil. Maria Tonciu a povestit, în exclusivitate pentru Click!, firul evenimentelor. 

Alertă maximă de securitate la casa părinților Andreei Tonciu! Polițiștii au găsit o grenadă agățată de poartă!

Alertă maximă de securitate în București, în dimineața zilei de miercuri, 29 mai, după ce un obiect ce semăna cu o grenadă a fost găsit la poarta vilei unde locuiesc părinții Andreei Tonciu. Un vecin din cartier a anunțat prezența unei grenade la ușa vilei familiei Tonciu din sectorul 3 al Capitalei. Mai multe echipaje speciale ale Poliției, inclusiv geniști, s-au mobilizat și au ajuns la fața locului, unde au restricționat circulația pietonală, dar și pe cea rutieră din zonă. 

La acest moment, se derulează o anchetă pentru a stabili cine ar fi blocat poarta casei familiei Tonciu cu un astfel de obiect extrem de periculos. În zonă mai locuiește și o altă vedetă a muzicii de petrecere, este vorba de Viorica de la Clejani.

Maria Tonciu, în șoc!  „E inexplicabil! Nu-mi vine să cred! Am crezut că grenada e de jucărie”

Contactată de Click! miercuri de dimineață, Maria Tonciu, mama Andreei, a povestit în stare de șoc, pentru Click!, ce s-a întâmplat de fapt. Femeia e siderată, a crezut că grenada e doar o jucărie și nu-și poate explica cine ar fi putut recurge la un asemenea gest. 

Andreea Tonciu, care locuiește împreună cu soțul și fetița ei peste stradă de casa părinților ei, într-un ansamblu rezidențial, nu era acasă, fiind plecată de marți noapte la „Survivor All Stars”, în Republica Dominicană. 

 „E inexplicabil ce s-a întâmplat! Eu sunt speriată și șocată acum! Noi, inițial, am crezut cu toții că grenada e de jucărie! 

Fiica mea, Lorena, a venit azi-noapte, pe la 12, la noi, eu și soțul dormeam bine-merci în casă. Nu a putut deschide poarta pentru că era blocată cu o grenadă. Ea, ca și noi, a crezut că e o jucărie, s-a chinuit 10 minute să deschidă poarta. 

A lăsat jos grenada și nici măcar nu ne-a trezit. Noi toți am crezut că e o jucărie a copiilor. L-am sunat pe soțul Andreei, că ea e plecată la Survivor, și chiar am glumit cu el. I-am zis: <<ce ați făcut, mă, mi-ați pus bombă la ușă?! >> Noi toți am crezut că e o glumă. Eu, dimineață, am plecat liniștită la serviciu, soțul a rămas acasă”. 

 „Lorena a găsit geniștii la ușă, după ce a dus copilul la grădiniță”

 „Fiica mea, Lorena, a plecat de dimineață, a dus-o pe fetița Andreei la grădiniță și, când s-a întors, a găsit geniștii la noi la poartă și toată circulația blocată de Poliție! Nu știu cine a anunțat Poliția, cred că vreun vecin s-a alarmat când a văzut grenada la poartă la noi. În zonă la noi e și o școală și, probabil, vreun părinte care a trecut pe acolo a sunat la Poliție! 

E incredibil ce s-a întâmplat! Eu sunt la serviciu și sunt speriată, pentru că uite că grenada era adevărată, nu de jucărie!”, a povestit Maria Tonciu, pentru Click!

 „Nu am ideea cine a făcut așa ceva! O fi vreun boschetar!”

Maria Tonciu așteaptă acum rezultatele anchetei Poliției, care pe baza filmărilor de pe camerele de luat vederi va stabili cine a fost făptașul. 

 „Noi avem camere de luat vederi, așa că Poliția va afla cu exactitate cine anume a fost cel care a pus grenada. Noi nu avem dușmani, nu suntem certați cu nimeni. Probabil o fi fost vreun boschetar de pe aici”, a mai precizat mama Andreei, pentru Click!

Andreea Tonciu a luat avionul spre Republica Dominicană:  „Ea nu știe nimic, sărăcuța!”

Andreea Tonciu nu era acasă atunci când s-a derulat nefericitul eveniment. Vedeta tv a luat avionul, marți seară, spre Republica Domnicană, acolo unde se va desfășura finala „Survivor All Stars”, joi, 30 mai.

 „Andreea nu e acasă! Ea nu știe nimic, sărăcuța! Cred că acum a ajuns în Dominicană și doarme. Nu știu cum va reacționa când va auzi ce s-a întâmplat la noi acasă”, a mai spus mama vedetei, pentru Click!

Mai multe