FOTO Incredibil cum arată Mrs. Rusia. „Pare că a avut o întâlnire cu o grenadă”

Ultima actualizare:

Șoc la „Mrs. Russia” - Doamna Rusiei. Mii de utilizatori au comentat fotografiile cu câștigătoarea concursului organizat recent în Federația Rusă. Pozele de pe scenă cu cea care a fost „încoronată” drept cea mai frumoasă doamnă rusoaică sunt halucinante. Internauții au găsit contul ei de Instagram unde pozele arată cu totul diferit față de realitate. „Rusia minte despre toate”, a scris pe Twitter unul dintre internauții care au comentat șocați fotografiile.

image

În seara zilei de 5 iunie, la Moscova a avut loc finala concursului național de frumusețe pentru femei căsătorite, Mrs. Russia World 2023.

„Pare că a avut o întâlnire cu o grenadă”

Titlul „Doamna Rusia – 2023” a fost câștigat de modelul și cântăreața Natalia Oscar, ale cărei fotografii fără Photoshop i-au șocat chiar și pe ruși. Vedeta este urmărită activ pe rețelele sociale, iar după câștigarea concursului de frumusețe a fost intens criticată, iar pe Twitter utilizatorii au acuzând-o că și-a cumpărat victoria.

Fotografiile au fost postate de Nexta pe Twitter și au devenit virale. Zeci de mii de ulitizatori au comentat pozele. Reacțiile au venit în avalanșă când internauții au descoperit pozele câștigătoarei de pe Instagram, unde diferența este colosală.

„Nu este nici măcar partea cea mai rea. Imaginile de pe instagramul ei sunt în dreapta. Este clar că... Rusia minte despre toate”.

„Mi se pare că a avut o întâlnire foarte apropiată cu o grenadă de mână”, este un alt comentariu.

„A fost singura concurentă?”, se întreabă un alt internaut pe Twitter.

Câștigătoarea a primit dreptul de a participa la orice concurs internațional, dar și o vacanță în Bali.

Fx9soiVWcAAE 8a jpg

Natalia predă limba engleză, scrie versurile cântecelor pe care le și interpretează. În finala concursului ea a cantat propria compoziție „Sunt Mrs. Rusia a voastra”, pe care a lansat-o de Ziua Cosmonauticii, pe 12 aprilie.

În acest an, 83 de concurente din întreaga țară au concurat pentru titlul de „Doamna Rusia”, cea mai în vârstă dintre ele având 62 de ani. Fiecare dintre ele a participat la o prezentare a unei ținute din regiunea sa natala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net