Andreea Tonciu, dezvăluiri uluitoare despre banii pe care-i câștiga în perioada în care lucra în televiziune: „Intrasem în nebunia asta cu...”

Andreea Tonciu, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton românesc, a fost dintotdeauna o prezență excentrică pe micile ecrane. S-a bucurat de un succes culminant în televiziune și a făcut bani frumoși din meseria care a consacrat-o. Lucrurile s-au schimbat pentru brunetă la scurt timp după căsătoria cu Daniel Niculescu, cel care i-a interzis ani de zile să mai apară pe sticlă. Recent, Andreea Tonciu a mărturisit pe ce anume a cheltuit banii câștigați din televiziune. 

Andreea Tonciu / foto: Arhiva Click!
Andreea Tonciu / foto: Arhiva Click!

De-a lungul anilor, fina Anamariei Prodan a reușit să ajungă la inimile celor de acasă prin prisma felului său de a fi. Telespectatorii au urmărit-o ani de zile pe micile ecrane. Recent, bruneta a dezvăluit adevărul despre banii câștigați din TV. 

Andreea Tonciu: „Era o vrăjeală” 

Invitată în podcastul lui Bursucu, Andreea Tonciu și-a pus sufletul pe tavă și le-a mărturisit celor de acasă că banii frumoși câștigați din televiziune i-a investit în ghicitori. Înainte să se căsătorească, vedeta obișnuia să meargă la toate ghicitoarele de care auzea doar din plăcerea de a-și afla viitorul. Cu toate că știa că multe dintre informațiile pe care le primea nu erau adevărate, Andreea Tonciu ajunsese să creadă în ele. 

„Asta n-am zis-o: toți banii făcuț în televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, fără să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Niște porcării. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo”, a declarat Andreea Tonciu, în podcastul lui Bursucu.

Motivul pentru care Andreea Tonciu nu a mai apărut la TV

După căsătorie, mulți dintre cei care o cunoșteau pe Andreea Tonciu se întrebau de ce nu mai apăruse pe sticlă. Vedeta a mărturisit faptul că soțul său i-a interzis vreme de patru ani de zile să mai apară pe sticlă. 

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a declarat bruneta întru-un podcast în urmă cu mai mult timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chestorul mihai rus cluj 2018 jpg
image
image
image
image
image
image
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net