Andreea Tonciu rupe tăcerea! Bruneta a spus motivul pentru care nu a mai vorbit cu Sânziana Buruiană

Nu și-au vorbit deloc aproape zece ani, iar acum Andreea Tonciu (36 de ani) și Sânziana Buruiană (39 de ani) au decis să îngroape securea războiului. Totul după ce Sânzi a declarat public că s-a simțit foarte rău atât ea, cât și fiica ei, Izabela, după nunta Andreei din cauza celor mâncate la petrecere.

Însă, timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai liniștit între cele două, mai ales că înainte de disputa pe care au avut-o, în trecut, le-a legat o prietenie frumoasă de zece ani care nu prevestea nici măcar o clipă ruptura lor.

Invitată recent în cadrul unui podcast, Andreea Tonciu a explicat ce s-a întâmplat mai exact.

„Cu Sânziana Buruiană am vorbit recent, acum vreo două – trei săptămâni. Haide să îți spun! Eu de când m-am măritat am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Soțul meu mi-a dat interdicție, patru ani, să apar la televizor. Am fost în depresie. Eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Nu am vorbit absolut cu nimeni patru ani de zile”, a spus Andreea Tonciu în cadrul podcast-ului „Vorba lu Jorge”.

Revenire în forță

Însă, în ultima perioadă, Andreea Tonciu a luat frâiele în mână și a revenit spectaculos pe micile ecrane. Bruneta acum acceptă invitațiile la emisiunile de televiziune, ba mai mult decât atât, a fost și la „Survivor All Stars”, în Republica Dominicană, de unde s-a întors, după o săptămână de concurs, din cauza faptului că a fost eliminată.

„Anul acesta, față de acum doi ani când am participat, am resimțit toate condițiile ca fiind mai dificile. Din start, nu am mai avut nimic construit. A trebuit să facem totul de la zero, așa că vă dați seama că am simțit altfel prima noapte. Se știe că eu am teamă de toate vietățile din junglă și nu am reușit să dorm deloc când am ajuns, deoarece mă gândeam la tot ce se mișcă în jurul meu (râde). Dar a fost bine – m-am putut ocupa eu de foc”, mărturisea Andreea Tonciu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net