Actriță de 26 de ani, găsită moartă în locuința sa! Juca într-un serial Netflix foarte popular

11 aprilie 2023 19:52   PrimeTime
Ultima actualizare:

O actriță model din Coreea de Sud a fost găsită fără suflare. Jung Chae-yul avea 26 de ani și câștigase multă notorietate, mai ales după ce a jucat în „Zombie Detective”, producția de pe Netflix. Până în acest moment, nu se cunosc cauzele decesului.

Nu se cunosc detalii despre cauza decesului

Moartea actriţei Jung Chae-yul a fost anunţată de managerul său, la începutul zilei de marţi, fără să ofere mai multe detalii despre cauza decesului. „Trebuie să vă dau o veste tristă şi zdrobitoare. Actriţa Chae-yul ne-a părăsit pe 11 aprilie”.

„Înmormântarea ei va avea loc în mod privat, în conformitate cu dorințele familiei ei, care trebuie să fie într-o tristețe mai mare decât oricine altcineva”, au declarat reprezentanții agenției acesteia. „Sperăm să vă rugați pentru decedat, astfel încât Chaeyul, care a fost și sinceră în actoria ei, să se odihnească în pace.

Jung Chae-yul juca în „Zombie Detective”

Jung Chae-yul își câştigase notorietatea cu rolul său din „Zombie Detective”, dar şi cu producţii precum „ I Have Not Done My Best” şi „Deep”. Frumoasa vedetă urma să apară şi în filmul „Wedding Impossible”.

Actrița era foarte muncitoare și căpătase popularitate. Managerul ei a declarat, potrivit  The Sun: „Era sufletistă și prietenoasă. Este greu să descriu în cuvinte ce actriță bună a fost”.

Actrița și cântăreața Irene Cara a fost găsită moartă în casă

Ne amintim că spre finalul anului 2022, actrița și cântăreața Irene Cara a fost găsită moartă în casă. Este vorba despre Cara care a devenit celebră în 1980, cu pelicula "Fame", în care a jucat rolul unei eleve la un liceu de artă din New York şi a cântat melodia care a dat titlul filmului, premiat cu Oscar pentru cea mai bună muzică.

Trei ani mai târziu, a fost co-autoare a piesei "Flashdance... What a feeling", din filmul "Flashdance" şi pe care actriţa Jennifer Beals a interpretat o legendară coregrafie.

Mai multe