Amna, la terapie împreună cu fiul ei după divorț! „Am făcut atac de panică!” De ce a fost nevoită să meargă la „Survivor?

13 august 2024 9:10   PrimeTime

Amna a trecut printr-un divorț dureros, în urmă cu cinci ani. Solista și-a deschis sufletul și a vorbit, în podcastul moderat de Alex Constantin, despre perioada dificilă cu care s-a confruntat după despărțirea de Cristi, tatăl copilului ei. Artista a dezvăluit că a mers la terapie împreună cu fiul ei, David, și că a participat la „Survivor” pentru că nu mai avea bani să-și crească copilul. 

În cel mai recent episod al podcastului „Super Oameni” cu Alexandru Constantin, Amna a vorbit deschis despre cum a trecut printr-o perioadă dificilă după divorțul din 2019 de Cristi, tatăl copilului ei. Artista a mai dezvăluit că a fost nevoie să meargă la terapie împreună cu fiul ei, David, pentru a face față schimbărilor din viața lor.

„Am plâns pentru David. Și pentru noi (n.r. eu și Cristi), pentru că am fost doi oameni cu un proiect de viață," a spus Amna în cadrul podcastului, realizat de Alexandru Constantin.

Amna a participat la „Survivor România”pentru că avea nevoie de bani

În 2021, Amna a decis să participe la emisiunea „Survivor” (de la Pro TV) dintr-o nevoie financiară acută, fiind recent divorțată și îngrijorată de posibilitatea de a nu avea suficienți bani pentru a-și întreține copilul. 

„Cum ai reacționat când ai realizat că s-ar putea să nu ai bani să îți întreții copilul, că ai rămas singură?”, a întrebat-o Alexandru Constantin. 

Răspunsul Amnei a fost sincer: „Am făcut un atac de panică. De fapt, mai multe atacuri”.

De ce nu și-a refăcut viața amoroasă? „Sunt un trofeu pentru mulți”

Amna a mărturisit că, deși și-ar dori să își refacă viața amoroasă, este dificil să găsească un partener care să îi împărtășească ritmul de viață.

„Simt că sunt un trofeu pentru mulți bărbați. E complicat să ai o relație cu cineva din industrie. 

Dacă eu sunt accelerat și tu personal, te las în spate. Pe bărbatul de lângă mine vreau să îl admir. Am avut până acum alt proiect de viață, cel de mamă”, a mai dezvăluit artista.

Alexandru Constantin realizează podcastul Super Oameni”, un proiect despre care spune: 

E o călătorie în care îi invit pe toți să descoperim super oamenii din viața noastră, eroii din noi și să construim comunități de super oameni. În fiecare luni, la ora 18:00, apare un nou episod pe YouTube."

Mai multe