Amna a pus lacătul pe frigider! Artista ține intermitent fasting. Cum se înțelege cu fiul ei de 9 ani?

#Exclusiv Click!

Amna (39 de ani) este o mămică dedicată și o artistă care muncește din greu pentru a-și îndeplini visul. În perioada în care a fost mai liniștită cu concertele, Amna a plecat câteva zile în Spania și s-a bucurat de soare și relaxare. Întoarsă acasă, cântăreața își continuă acum dieta și se chinuie din răsputeri să nu trișeze, pentru că și-ar dori să ajungă curând la 49 de kilograme.

A fost foarte bine în vacanță, frumos, m-am bronzat, am fost și cu treabă și cu relaxare! Am prins în fiecare zi câteva ore de soare! Ce greu e să nu mănânci! Este groaznic! Seara nu există frigiderul! Mănânc o dată pe zi. Eu nu îi spun intermitent fasting, îi spun „foaming fasting", de la foame, da, am o prietenă cu care mă distrez pe seama asta, îi spunem așa pentru că mâncăm doar o dată pe zi și apoi nu mai mâncăm nimic. Reziști pentru că nu muncești atât de mult ca atunci când sunt perioadele alea aglomerate de pleci joi și ajungi duminică și te oprești în prietenoasa benzinărie, care are numai lucruri "sănătoase" și atunci, normal, că ne expandăm. Nu am trișat încă, dar din aprilie când or veni evenimentele simt că, cine știe...”, ne-a povestit Amna, pentru Click!

Acum am 52 de kilograme și vreau să mă opresc la 49 de kilograme. Când eram eu mai tânără, chiar am reușit!”, a mai adăugat Amna, nostalgică și cu zâmbetul pe buze.

Își ajută fiul la lecții!

Amna și fiul ei, David, au o super relație mamă-fiu, sunt foarte apropiați și se susțin reciproc. Amna îl ajută pe David la teme, iar atunci când nu se pricepe ea, mama ei îi sare în ajutor!

Am terminat lecțiile la engleză cu David și am fugit la eveniment. Facem lecțiile mereu împreună, cel puțin la engleză și spaniolă, astea sunt la mine, informatică și germană, e stăpân pe el acolo, iar la română și matematică face temele cu mama, până  când intră într-a cincea, mai vedem, probabil că de atunci încolo va face meditații. Ne înțelegem foarte bine, cred că e în perioada aia deja de dinainte de adolescență, el știe tot, eu tac. Știe mai bine decât waze-ul pe unde trebuie să merg! Nu prea mai merge cu pedepse. Mi-a zis la un moment dat că nu sunt în stare nici să-l urechez! (râde) Ne înțelegem, ajungem, așa, la un consens, la final”, ne-a mărturisit cântăreața.

Fiul ei a avut probleme de sănătate

Problemele de sănătate ale fiului ei au fost prioritare pentru Amna. David a avut astm și artista a mers peste tot cu el, ca să îl trateze și să obțină cel mai bun tratament.

Ne îndreptăm spre drumul cel bun, cu toate curele, pe unde am mers noi pe la doctori, în Spania, în Turcia, tratamentele pe care le urmează cu doctorii din România, pentru că suntem o echipă și în Spania și în România. Suntem pe drumul cel bun, crizele sunt din ce în ce mai rare. Avea un început de astm pe bază de alergii. La fiecare răceală făcea crize de astm... E traumatizant, când te întreabă lumea de viață personală, am avut alte priorități și alte lucruri de pus la punct”, ne-a mai spus Amna care, deocamdată, își crește singură băiatul și nu și-a refăcut viața după divorț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net