Cum arată Andreea Esca, Amna și Inna pe stradă! Nici nu le recunoști față de cum sunt pe scenă, la TV sau pe Facebook

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe rețelele sociale pozează de parcă sunt de pe coperțile revistelor glamour, însă în realitate nici nu le recunoști. Aici ne referim la Andreea Esca (51 de ani), Inna (37 de ani), dar și la Amna (39 de ani). Și nu o spunem noi, ci vorbesc pozele de la sine.

Recent, colegii noștri, paparazzii, le-au surprins, pe stradă, într-o zi obișnuită de iarnă, atunci când nu erau la studio sau la pupitru știrilor. Amna a fost fotografiată nefardată și îmbrăcată sport, mai exact, într-un trening de culoare neagră, cu un tricou alb pe dedesubt și un palton lung de culoare crem deschis, în timp ce pe Instagram artista arată cu totul diferit. Cântăreața este pe rețelele sociale extrem de aranjată…cu părul mereu coafat, cu un machiaj impecabil, cu zâmbetul perfect la purtător și mereu cu ținute sexy care o avantajează foarte mult.

Inna, relaxată la plimbare

Inna este o altă divă de la noi care se pare că atunci când este în timpul liber preferă să se îmbrace lejer. Și cântăreața a fost surprinsă de paparazzii Click!, pe o stradă din București, îmbrăcată sport, dar în același timp asortată cromatic. Bruneta purta o pereche de pantaloni de trening de culoare gri deschis cu o geacă groasă de iarnă, de fâș, de un argintiu metalizat, pe cap avea o șapcă sport, iar în picioare avea niște UGG-uri călduroase. Imaginea pe care o afișează zi de zi, într-o zi obișnuită de iarnă, este una total diferită cu cea de rețelele sociale, unde diva noastră pozează extrem de sexy și nu ezită să apeleze la artificii de înfrumusețare cum ar fi extensiile de păr sau genele false.

Andreea Esca, ținută lejeră pe stradă

Andreea Esca este o altă vedetă care, pe stradă, se îmbracă altfel, iar pe rețelele sociale este total diferită de felul în care arată. Se pare că prezentatoare TV preferă să poarte, într-o zi geroasă de iarnă, haine călduroase. Din imaginile surprinse putem vedea că jurnalista era îmbrăcată într-o geacă lungă, de fâș, de culoare neagră, cu o pereche de pantaloni simpli pe picior tot de culoare închisă, iar în picioare avea o pereche de ghetuțe călduroase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE