Amna, pregătită să își refacă viața. Cum o susține fiul ei, David: „El este cel mai..”

Ultima actualizare:

Amna (39 de ani) a fost invitata Emmei, la podcastul în care învățăm să ne cunoaștem și să ne gestionăm emoțiile, „DilEMMA”. Frumoasa artistă și-a deschis sufletul, povestind un adevărat roller coaster emoțional prin care a trecut, atât în viața profesională, cât și în cea  personală. Cântăreața ne-a învățat lecția iertării, dar și cum să rămâi cu inima deschisă în fața unor noi începuturi. 

Cu o sinceritate debordantă, Amna, artista cu cei mai frumoși ochi din industria muzicală, povestește cele mai mari momente de vulnerabilitate din viața sa: anul în care a luptat cu un diagnostic incurabil greșit, decizia de a divorța, în ciuda presiunii financiare, dar și modul în care gestionează relația cu David, fiul ei de 9 ani.

Așa cu ne-a obișnuit, podcastul DilEMMA, are ca invitați personalități care vorbesc din inima, cu emoție, iar Amna, invitata din această săptămână, a transmis un mesaj puternic, pozitiv, de reinventare și renaștere din propriile drame. 

Plecând de la propriul drum artistic, marcat de interdicția părinților de a urma o carieră muzicală, dar și de presiunea industriei muzicale de a cânta piese comerciale, pentru a fi un artist de succes, Amna concluzionează că „Succesul este greu de dus”, când nu ești autentic și doar cauți validare din exterior. 

Deși în 2019, a trecut printr-un divorț, după 9 ani de căsnicie și 12 de relație, Amna continuă să creadă în acea iubire „pentru totdeauna” și este deschisă către noi începuturi, construite pe baze sănătoase, în care există un echilibru între parteneri. 

Fiul ei îi este cel mai bun prieten

Artista a mărturisit că este dispusă să încerce să își refacă viața, iar fiul ei David o susține în acest sens.

Pentru mine, David, este tot. De multe ori mi-a spus că își dorește de la mine să îmi refac viața. Fiecare moment greu prin care am trecut, m-a pregătit să fiu o mamă mai bună pentru David. El este cel mai bun prieten al meu, este extraordinar de matur. Din păcate, a trecut prin niște momente prin care orice copil care își vede părinții separați, trece și s-a maturizat repede și îmi spune „Mami, tu trebuie să te iubești și să te respecți, ca să poată să înțeleagă și oamenii aceia când îți negociezi contractele”, a mărturisit, Amna, în podcastul Emmei.

Sunt cel mai fidel om, prietena aceea pe care te poți baza, și asta îți pot confirmă prietenii pe care îi am de o viață. Nu plec decât când se ajunge la lipsă de respect sau abuz…sau la lucruri foarte serioase și se continuă. Vorbesc puțin detașată, pentru că a trecut timpul. Sunt și puțin ironică, mai fac și glume…”, a mai spus cântăreața.

Artista mărturisește că, după separarea de soțul său, își gestionează mult mai bine business-ul.

E copleșitor să muncești cu un om cu care stai acasă și să nu te cerți… Intențiile au fost foarte sănătoase, destinația a ieșit nasoală… Atât a fost să fie! Lăsând glumă la o parte, îmi gestionez mult mai bine business-ul singură… Am crezut că mor, că mă duc, la început! Am avut oamenii ăștia buni lângă mine, care m-au susținut, echipa mea. Nu înțelegeam nimic, de la contabilitate până la încasări, era haos, cred că am schimbat 2-3 contabili… Am început să îmi gestionez afacerile și a trebuit să înțeleg ce se întâmplă cu business-ul meu, cu mine, cu tot! Cred că îți trebuie o maturitate extraordinară ca să poți să faci față unei femei puternice. Nu mă refer doar la mine, mă refer la femei în general! Din frustrările pe care noi, femeile, reușim să le creăm, iese jihad, ca să zic așa! Bărbații, cel puțin cei de pe vremea mea, nu au fost învățați de acasă cum să comunice și ce să comunice… Atunci iese ce nu trebuie să iasă, pentru că se produce o ruptură. Lipsa de comunicare cred că este cel mai rău lucru care se poate întâmpla, în absolut orice! (…) Dumnezeu pentru mine a fost tot și este tot!”, a mai adăugat cu sinceritate artista, despre povestea ei de viață.

Copilul crește și vede tot! Este varianta noastră îmbunătățită, nici nu ne-am putut imagina că poate să iasă așa ceva!”, a mai spus Amna despre băiatul ei, adăugând că îi este greu și nu a găsit echilibrul, deocamdată, în viața ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net