Livia Graur se dedică creșterii fiicei sale! Cât s-a îngrășat prezentatoarea TV și de ce nu și-a refăcut viața după divorț!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Livia Graur (37 ani), prezentatoarea Știrilor de la Prima TV are un mare motiv de bucurie. Când alte femei se chinuie să slăbească ea a considerat că este prea slabă și și-a dorit nespus să se îngrașe.

A și reușit dar încă nu și-a atins targetul însă e fericită că acest lucru s-a întâmplat, în sfârșit! Își dorește să ajungă la 55 de kilograme și și-a făcut un obicei din a lua multe gustări seara, în timp ce se uită la televizor.

„Eu sunt super încântată pentru că m-am îngrășat! M-am chinuit! De un an mă tot chinui să mă îngraș și am reușit să iau 5 kilograme! Mănânc mult! Am 53 de kilograme acum, cu sport, cu bandă, cu efort fizic, cu mâncat seara la seriale. Nu recomand pentru că nu e o dietă recomandată celor care vor să se mențină dar eu pentru că am vrut să mă îngraș a trebuit să recurg la metode extreme, să zic așa, multe dulciuri. Aș vrea să mai pun încă 2 kilograme, să mă opresc pe la 55 de kilograme. Mănânc dar fac sport în continuare pentru că nu vreau să se depună aiurea și unde nu trebuie. Și aștept și eu vacanța cea mare care se anunță undeva abia la sfârșit de august! Așa e prin tradiție, plecăm de câțiva ani la sfârșit de august. Atunci când  toată lumea o să fie sătulă de vacanță, mă duc și eu!", ne-a spus, pentru Click! Livia Graur.

Cât de încântată este de fiica ei de 10 ani, Renata

Vedeta Prima TV are o fetiță de 10 ani, pe Renata. Livia Graur a divorțat  în vara lui 2022 de soțul ei, Ștefan Răzvan Graur, după 13 ani de căsnicie dar cei doi au ramas în relații bune de dragul copilului care îi va uni toată viața. Livia se ocupă ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic și o duce la activități extrașcolare care să o țină mereu în priză.

„Renata a terminat școala și clasa a III-a cu rezultate excelente. A obținut rezultate super la multe concursuri de matematică, mai ales, aparent îi place matematica. Sunt super încântată de ea și de ce face. Suntem cu sport, cu fotbal cu tenis, toată ziua bună-ziua ne ocupăm de chestii. Urmează să plecăm câteva zile la munte, săptămâna viitoare, și  după aceea, Renata are două tabere vara asta, așa că... Este a treia oară când pleacă și este super încântată. Pentru experiența pe care am avut-o cu taberele anterioare,  am zis că anul acesta facem două tabere, nu una. Și a fost la un pas să meargă și în cantonament, doar că se suprapune cu tabăra și așa că nu a mai mers și în catonamentul de tenis. A început să facă tenis de două luni și este super încântată. A mai făcut acum un an și jumătate dar ne-am oprit pentru că terenul era doar de vară și cum  a venit iarna a trebuit să ne oprim. Am început handbal, e foarte sportivă!", ne-a mărturisit Livia Graur despre fiica ei și toate activitățile pe care Renata le face acum la cei 10 ani ai săi.

Nu are timp să își refacă viața

Divorțată deja de un an de zile, Livia Graur ne-a mărturisit pentru Click! că nu are deloc timp pentru ea. Vedeta Prima TV este destul de ocupată cu creșterea fiicei sale, cu job-ul pe care îl are și se concentrează pe angajamentele sale de zi cu zi, așa că deocamdată nu s-a gândit la o nouă relație.

„Sunt foarte bine, mulțumită  cu viața mea, sunt liniștită. A apărut această minunăție care îmi ocupă tot timpul, sincer! Am  o viață atât de activă și am atâtea de făcut în fiecrare zi, că în momentul de față sunt OK așa cum sunt. Nu am timp să mă gândesc la altceva!", a mai adăugat Livia Graur atunci când am întrebat-o cum stă la capitolul dragoste și dacă și-a refăcut sau nu viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net