Inna are planuri mari! Ce schimbare profesională și-ar dori: „Nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea”

#Exclusiv Click!

Am prins-o pe Inna (36 de ani) între două concerte, două vacanțe, așa că am vrut să aflăm ce mai face și ce mai pregătește pentru fanii ei. Așa că Elena Alexandra Apostoleanu ne-a povestit ce pregătește și unde se va distra în vacanță, toate într-un interviu exclusiv Click!

Solista Inna este mereu surprinzătoare
Solista Inna este mereu surprinzătoare

Click!: Cum suporți căldurile? Iubești vara sau iarna?

Inna: Chiar acum vă scriu de pe drum spre Seoul după câteva zile în Turcia unde am avut concerte. Sunt mereu în mișcare, dintr-o țară în alta și temperaturile sunt diferite. Însă am grijă de orele la care stau afară, mă hidratez. Eu spun despre mine că sunt ”forever summergirl”, sunt născută la mare, deci iubesc căldura și vara. În același timp, și iarna îmi place să mă dau cu placa, cu schiurile. Dar tolerez mai greu frigul.

Crezi că din cauza căldurii sau a iubirii pentru fani au ”luat foc” topurile cu piesa Rock My Body cu R3hab?

Haha! E o piesă de vară, o piesă care dă multă energie, chef de dans și de distracție!     ”Rock My Body” a cucerit topurile și mă bucur mult! În Franța este pe locul 3, adică super difuzată pe toate radiourile de acolo, dar și în Turcia, Olanda, Finlanda.

Inna mereu sexy
Inna mereu sexy

Ce simți atunci când vezi că piesele tale au succes și sunt in topuri?

Sunt fericită că înțeleg că în acest fel, munca mea și a echipei mele este apreciată de public, dar și că oamenii se bucură de muzica mea și pentru mine este esențial să aduc fericire în viețile lor prin piesele mele.

Ți s-a întâmplat vreodată la începutul carierei să-ți auzi vreo piesă la radio sau să o vezi la tv și să fi luată prin surprindere?

Chiar la început de tot cu ”Hot”, da. Am lansat piesa pe YouTube și la câteva zile după, oamenii deja o aveau ca ringtone pe telefoane, era difuzată la radiouri și televiziuni și apoi a început să intre și în playlisturile radiourilor din afara României.

Cu cine te sfătuiești atunci când apare o piesă nouă? Te gândești că ar putea sau n-ar putea avea succes?

Mă sfătuiesc de fiecare dată cu echipa mea de la Global Records și cu managerul meu Lucian. Împreună luăm deciziile și să știi că nu toate piesele pe care le lansăm pleacă de la ideea că vor fi hituri, ci că ne plac foarte mult și vrem să le împărtășim cu publicul.

Inna incinge plajele pe unde merge
Inna incinge plajele pe unde merge

Știi că fanii tăi încă ascultă piese de ale tale mai vechi? Tu ce piese de la tine mai vechi încă asculți?

Da, bineînțeles că știu, citesc comentariile lor de pe social media, îi aud și la concerte când cer anumite piese sau cum se bucură atunci când ascultă piesele lor preferate mai vechi. Pe toate cele pe care le cânt în concerte! Adică și ”Sun is Up”, ”Cola Song”, ”Yalla”, de exemplu.

Ce faci vara asta, ce a mai rămas din ea? Ți ai făcut planuri de vacanță?

Am fost în vacanță de două ori în Grecia, am fost în Italia, acum sunt în Seoul. Mereu când prind câteva zile libere, caut împreună cu Toto destinații în care să avem o mică vacanță. Suntem destul de spontani.

Mama ta te mai însoțește în concerte? Îți mai dă sfaturi, o asculți?

Da, mă însoțește în continuare la concerte din când în când. Mama e mândră de mine și de realizările mele, mă susține mereu și sunt fericită că îi pot lua pe ea sau pe tata cu mine la concerte în diverse colțuri ale lumii. O ascult, bineînțeles, pentru că știu că îmi vrea binele și că are cele mai bune intenții.

Sexxy Inna
Sexxy Inna

Te-ai gândit vreodată să devii actriță? Ai aparut în documentare, în emisiuni tv.... dar actriță... niciodată.

Nu m-am gândit să devin actriță, adică nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic într-un film cu un scenariu care să mi se potrivească și cu un personaj atipic. Pe lângă partea de film, îmi place să dublez vocile personajelor din desene animate.

La ce să ne mai așteptăm de Inna pină la final de an? Inelul l-ai primit... ce urmează pentru Elena Alexandra Apostoleanu?

Voi mai lansa multă muzică, bineînțeles. Chiar pe 28 iulie se lansează colaborarea mea cu Tujamo și Azteck pentru piesa ”Freek”. Urmează și alte piese, dar și un album. Pe plan personal, îmi doresc să mă bucur de viață în continuare călătorind prin toată lumea alături de iubitul meu, bineînțeles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net