Cum arată inelul de logodnă de 100.000 de euro al Innei: "Este așa cum mi-am imaginat"

Inna a primit un inel de logodnă impresionant din partea iubitului ei, Deliric. Bijuteria impresionantă are o valoare pe măsură, costul ei fiind în jur de 100.000 de euro. Momentul cel mare s-a petrecut cu doar câteva zile înainte de Revelion, pe insula Gozo. Ulterior, cântăreața s-a mândrit cu inelul ei pe rețelele de socializare.

Inna și Deliric formează de ceva vreme unul dintre cele mai cool cupluri din showbiz. Amândoi sunt niște artiști de succes, iar asta i-a făcut să aibă o relație puternică, pentru că știu ce sacrificii sunt necesare pentru a atinge cele mai înalte culmi în acest domeniu, dar și ce presupune să ai și un partener de viață în timp ce te împarți între viața personală și cea profesională.

Citește și: Inna, în ipostaze super HOT. Artista a pozat fără lenjerie intimă, iar Codin Maticiuc a reacționat imediat

Inelul de logodnă primit de Inna valorează 100.000 de euro

Anul trecut a fost unul dificil și dureros pentru îndrăgita artistă. Bunica ei, pe care o iubea enorm, s-a stins din viață. Deliric i-a fost alături în cele mai grele momente, iar înainte de trecerea în noul an, a decis să o ceară în căsătorie. Inna a fost complet luată prin surprindere, dar a acceptat fără să ezite. Inelul este cu adevărat special și unic, iar briliantul bijuteriei este foarte rar. Rapperul l-a comandat tocmai din Irlanda, special pentru iubita lui.

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”, a declarat Inna, în exclusivitate pentru Mediaflux.ro.

Vezi și: Inna, amintiri din copilărie: „Făceam liste foarte lungi pentru Moş Crăciun”

Ce gest romantic face Deliric în fiecare dimineață

Deși sunt amândoi niște artiști cu un program extrem de ocupat, au grijă să își mențină obiceiurile sănătoase. Deliric își răsfață iubita și îi pregătește adesea micul dejun dimineața.

,,Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.", a spus Inna în trecut, potrivit Viva.ro. 

Iată și: Inna, detalii exclusive despre planurile cu Deliric: «Eu și iubitul meu suntem spontani»

Artista are un corp senzațional și merge constant la sală, dar nu se înfometează și nici nu se abține de la preparatele care îi plac. Însă, are grijă să păstreze un echilibru culinar în viața de zi cu zi.

,,Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme.", a mai adăugat Inna, pentru sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net