Inna, amintiri din copilărie: „Făceam liste foarte lungi pentru Moş Crăciun”

#Exclusiv Click!

La final de an, artiştii au cele mai aglomerate zile, pentru că muncesc mult ca să-şi bucure fanii. Aşa este şi Inna (36 de ani) – adică Elena Alexandra Apostoleanu, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, al cărei nume e cunoscut şi peste hotare. Cântăreaţa a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care sunt cele mai frumoase amintiri legate de Crăciun şi ce planuri are pentru sărbătorile de anul acesta. Revelionul o prinde în Malta, dar nu în vacanţă, ci pe scenă, căci susţine un concert.

Inna va urca pe scenă şi anul acesta de Revelion, când va susţine un concert în Malta
Inna va urca pe scenă şi anul acesta de Revelion, când va susţine un concert în Malta

Click!: Se apropie sfârşitul de an şi am vrea să ne spui cum a fost 2022 pentru tine?

Elena Alexandra Apostoleanu: Sunt recunoscătoare pentru toate reuşitele de anul acesta: colaborări cu artişti pe care îi admir, cum e Timmy Trumpet, faptul că am urcat pe scenele Tomorrowland – unul dintre cele mai mari festivaluri, Electric Ballroom din Londra – unde au performat U2, Red Hot Chili Peppers, Muse, Prince şi mulţi alţii, dar şi pe multe alte scene ale lumii. La toate acestea se adaugă faptul că am reuşit să fac un nou sezon de „Dance Queen’s House” şi implicit să mă pregătesc deja de lansarea unui nou album, cu piesele pe care le-am compus cât am fost acolo. În plus, anul acesta am împlinit zece miliarde de vizualizări şi streamuri (pe YouTube, n.r.) şi asta înseamnă enorm pentru mine şi pentru echipa mea de la casa de discuri Global Records. Nici nu mă aşteptam vreodată la aşa ceva...

Apropo de „Dance Queen’s House”, ai lansat sezonul cu numărul 3. Cum a fost la filmări?

Filmările au durat 16 zile, pe platouri au fost aproximativ 15 oameni constant, plus invitaţi care veneau din când în când. Lucruri haioase s-au întâmplat mereu, apar lucruri amuzante din orice, pentru că am alături oameni creativi, relaxaţi, aşa că nu am dus lipsă de momente funny. Cel mai bine vă uitaţi la vloguri să alegeţi ce vi se pare cel mai haios! La filmări este ca de fiecare dată: ne distrăm foarte mult, ne bucurăm că suntem împreună, avem şi prieteni invitaţi care vin să ne surprindă sau pe care îi surprindem. O dată la două zile, pe canalul meu de YouTube, fanii se pot bucura de un nou vlog cu experienţa din casă şi abia aştept să ascultaţi şi piesele noi.

Bebeluș, în brațele tatălui ei
Bebeluș, în brațele tatălui ei

Se apropie Sărbătorile de Iarnă. Ce amintiri ai de Moş Nicolae, de exemplu?

Nu am o amintire anume legată de Moş Nicolae... Pregăteam şi eu ghetuţele, ca toţi copiii, şi, în mare măsură, primeam multe dulciuri cu ocazia acestei sărbători. Cele mai multe dorinţe erau pentru Moş Crăciun, acolo era provocarea.

Aşadar, cum erai de Crăciun? Ce amintiri te leagă de sărbătoarea Naşterii Domnului?

Făceam liste foarte lungi pentru Moş Crăciun. Îmi amintesc că cel mai frumos cadou, care m-a bucurat enorm, a fost o bicicletă pe care am primit-o atunci când am mai crescut. Când eram mai mică, Moşul îmi aducea mereu jucării, fel de fel de jocuri şi păpuşi.

Dar acum, cu cine şi unde vei petrece de sărbători?

De Crăciun, voi petrece cu iubitul meu (Deliric, n.r.) şi familiile noastre. Iar de Revelion voi fi pe scenă, în Malta. Cam de fiecare dată noaptea dintre ani mă găseşte pe scenă.

Iubea pisicile și păpușile
Iubea pisicile și păpușile

Masa de Crăciun e de obicei încărcată cu bunătăţi. Ţie ce îţi place cel mai mult să mănânci dintre bucatele specifice acestor sărbători?

Măncăm în stil vegan, atât eu, cât şi iubitul meu, aşa că meniul nostru de sărbători este adaptat. Dar este, să ştiţi, foarte delicios.

Şi de Revelion câte concerte vei avea?

Voi fi în Malta, cum spuneam, şi de data asta am un singur concert. De regulă, în spectacolele de Revelion, cânt imediat după miezul nopţii şi aşa va fi şi acum. Aşadar, voi păşi în 2023 exact aşa cum îmi place mie cel mai mult: pe scenă.

Nedespărțită de mama ei
Nedespărțită de mama ei

Şi vacanţa ta de iarnă când va fi?

Sunt mereu spontană atunci când vine vorba despre vacanţe, aşa că nu avem încă ceva planificat, dar cu siguranţă va fi cât de curând.

Ce îşi doreşte Inna cel mai mult pentru anul viitor?

După un an aşa bun cum a fost 2022, sper ca 2023 să fie cel puţin pe măsura acestuia care se încheie. Vreau să compun şi să lansez multă muzică, aşa cum îmi doresc în fiecare an, să călătoresc şi mai mult, să fiu pe scenă, să mă bucur de oameni şi de locuri frumoase.

Se iubeşte cu Deliric din 2020

Inna se iubeşte cu Deliric de mai bine de doi ani şi jumătate. Primele zvonuri despre relaţia lor au apărut în vara lui 2020, dar au recunoscut abia anul trecut că sunt împreună.

Artista şi iubitul ei, Deliric, preferă ca pe masa de Crăciun să fie alimente dietetice
Artista şi iubitul ei, Deliric, preferă ca pe masa de Crăciun să fie alimente dietetice

Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, este născut în data de 16 august 1982 şi este tot muzician, mai exact rapper-ul care a fondat trupa C.T.C. şi a debutat în 1999.

Deliric a cunoscut succesul abia în 2001, odată cu lansarea albumului solo intitulat „ITP (Inspecţia Tehnică Periodică)”, care a înregistrat, în scurt timp, vânzări-record.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

barbat suparat jpg
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub cornel Ilie png
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub Otniela png
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub lidia buble png
facebook messenger jpeg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu