Cât costă un sejur pentru noaptea de Revelion în Malta?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, așa că agențiile de turism, dar și patronii de hoteluri vin cu oferte care mai de care mai atractive pentru turiști români. Click! vă prezintă cât costă un sejur pentru noaptea de Revelion în Malta.

Cum te poți distra în Malta, de Revelion?

Dacă îți dorești să ai Sărbătorile de iarnă de vis poți opta pentru o excursie de cinci zile în Malta. Jurnaliștii Click! au fost acolo și au reușit să obțină unele informații cu privire costurile unui sejur de vis în Malta, pentru noaptea de Revelion. Mark Neville Farrugia (59 de ani), directorul unei agenții de turism malteze, ne-a oferit mai multe detalii.

„Noi organizăm Revelionul în stil românesc! Mai exact petrecem până la ora două dimineața. În aceste ore, turiștii se pot distra cât vor, au la dispoziție localul în totalitate și se vor bucura și de un spectacol de artificii deosebit.

Dacă o să mai rămână persoane care o să petreacă și după ora două nu este nicio problemă o pot face. Mulți turiști, când aleg să își petreacă noaptea de Revelion în Malta, nu vin doar pentru o singură zi după care pleacă acasă. Așa că în aceste zile, în care vor fi cazați la noi, vor putea merge să viziteze insula Gozo, sau în Valletta și nu doar.

Plus după ce au terminat excursiile prin Malta, turiștii pot merge și la piscina hotelului. Acest hotel, unde suntem noi acum, este deschis 24 din 24 de ore”, a declarat Mark Neville Farrugia, pentru Click!.

Cât costă un sejur și noaptea de Revelion în Malta

De asemenea, Mark ne-a vorbit și despre costurile aproximative ale unui sejur de cinci stele, cu servicii alese, în Malta. Putem spune că cinci zile peste hotare costă mai puțin decât o vacanță de un weekend în Poiana Brașov.

„Prețurile sunt foarte bune. Pentru un hotel de cinci stele, la cinci minute de Valletta, o persoană trebuie să achite 599 de euro. În acest preț este inclus avionul dar și drumul de la aeroport la hotel. Trebuie specificat că masa de Revelion nu este inclusă. Pentru asta ei trebuie să mai scoată din buzunar încă 160 de euro de persoană.

Turiștii care aleg Malta și vor să se plimbe vă anunț că pot beneficia și de un ghid turistic contra unei sume de bani. Trebuie să mai spun că ghidul pe care îl vor avea o să vorbească și limba română.

Noi ne tratăm turistul cum ar fi copilul nostru…îl luăm de la aeroport, avem grijă de el și tot așa. Iar dacă el își dorește și un alt restaurant, la care să meargă, sau poate vrea un iaht se rezolvă. Aceste lucruri nu sunt incluse în prețul de 599 de euro pentru că sunt lucruri opționale. Trebuie să fie plătite separat. Încercăm să facem față la tot ce dorește turistul nostru”.

Citeste si: Care sunt destinațiile de vacanță preferate de români la început de 2022

Mâncarea în noaptea de Revelion o să fie de toate felurile, pentru toate gusturile. Oaspeții se bucură de multe delicatese. Probabil nu vor avea sarmale, slănină sau gustări tradiționale românești, însă cu siguranță se pot delecta cu bucate ales.

„Turiștii vor avea bufet suedez. O să fie tot felul de delicatesuri culinare. Nu o să fie niciodată probleme pentru persoanele gurmande. Pentru că atunci când am zis că o să fie de toate chiar o să fie de toate!

O să fie pe masa dintre ani cu  carne de iepure, porc sau pește. Muzica o să fie pusă de un DJ și tot timpul atmosfera o face turistul. De obicei, nu DJ-ul face atmosfera ci noi, oamenii”, a conchis pentru Click! , Mark Neville Farrugia, directorul agenției de turism din Malta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net