Și divele gafează! Hairstylistul Adi Constantin dă modă, dar și verdictul: „Inna e văduva neagră”

Celebritățile autohtone își doresc să fie în centrul atenției și fac de fiecare dată tot ce ține de ele pentru a arăta spectaculos în fața celor din jur.

raluca si adi jfif
Raluca Găină și Adi Constantin

Chiar dacă își dau tot interesul, oare fac mereu alegerile potrivite? Adi Constantin ne va spune clar și fără ocolișuri cine a greșit și cine a ales potrivit coafurile cu care s-au prezentat persoanele publice din România la petrecerile mondene.

Citește și: Iată cum și-au distrus părul! Top 5 vedete din România care au avut de tras de pe urma decolorării și extensiilor

Elena Ionescu - Nu-și face nimic la păr. Nu are nevoie de multe artificii, dar se observă lipsa de interes în partea sus. 

Alexia Eram - Părul se cerea prins sau wet look. Nu și-a făcut nimic la păr, este doar întins cu placa. Make-up inexistent.

Anda Adam știe să poarte titulatura de vedetă. Este o ținută bine gândită.

Dana Săvuică - Nu prea are legătură nimic cu nimic. Nu este rochia potrivită cu evenimentul, și nici părul.

Ilinca Vandici - are o ținută de zi într-un local de seară, așa că mergea un altfel de top. Este prea de zi zona de sus, iar părul desfăcut creează o mică încărcătură.

Ramona Gabor - nu iese din zona de confort niciodată. Are părul mereu desfăcut, îngrijit, dar poate fi interpretat și banal.

Daniela Crudu - are aceeași culoare la păr de mult timp. Nu se mai poartă și i-aș recomanda să o schimbe. Este un pic oldies!

Theo Rose - îmi place că a renunțat la lungimea pe care o avea. Este mult mai fresh. Coafura aceasta nu merge cu brandul pe care îl poartă, nu au legătură.

Natalia Mateuț este extrem de bine! Și-a creat un glam de vară, este delicioasă. Coafura pare mai hidratată și glossy.

Inna - nu iese din culori închise și din părul brunet. În videoclipuri este savuroasă, pentru că are o armată de stiliști, dar, în general, o văd numai în negru ca pe ''văduva neagră''.

Adi Constantin a studiat ani la rând în Italia, are o experiența de 9 ani in străinătate și aproximativ 16 în industria înfrumusețarii in salone de top din Milano, UK, dar și United Arab Emirates.

Citește și: Verdict Adi Constantin!: «Monica Bârlădeanu, nu este deloc la modă acest breton»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7CLxHrpITMEJ GI HUhnKNJnM4jyrjqRP riXZOgnFvFAiVRc533CUEhHMgHH MCxNEWudHIA2XnWvdBRXzIAzsZs9NdxvEPKPEnlxgUGUM68jCIuA41fl2LbFplKlQZLMIfBCkEgnd4HYRNCY7tueY
7dk28ju7dQSbDtVJazOYDjc6UwLYbuuqW uSDgTl9Oq9o6KBkEqax4sEGHNYtsO7rYOIB1kscU5M5sZLBkKepARmXjhHiuQ9yo 5tmivtJ nCglmiv9zk0bjGh2R ZCIgywT4  uHIm86Vsc2asOFcE
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com