Verdict Adi Constantin!: «Monica Bârlădeanu, nu este deloc la modă acest breton»

Ultima actualizare:

Vedetele dau tonul în această vară unor coafuri care sunt în trend, iar Click! este la datorie să comenteze, dacă alegerea lor a fost inspirată sau nu. Stilistul Adi Constantin a analizat cu sinceritate debordantă coafurile divelor din showbiz și ne-a spus cine a dat greș dar și cui i-a dat notă maximă. 

Verdict Adi Constantin!: «Monica Bârlădeanu, nu este deloc la modă acest breton»
Verdict Adi Constantin!: «Monica Bârlădeanu, nu este deloc la modă acest breton»

Femeile celebre din showbiz simt mereu nevoia de a se reinventa și de a încerca un look nou, așa că nu ezită să experimenteze cu stiluri de coafuri care sunt ultima modă, la momentul actual. Desigur, pentru orice femeie, părul reprezintă elementul pe care îl transformă cel mai ușor atunci când are nevoie de o schimbare radicală. Iată ce coafuri sunt hot în această vară și cum ar trebui să le adaptezi ca să arăți și tu ca o vedetă. 

«Dana Rogoz. Un punct forte al coafurii acesteia este bretonul. Este exact tipul de breton pe care marii stiliști de la New York îl recomandă în acest sezon, un breton drept, filat care cade răvășit nu este acel breton care este aplicat. Bretonul face casă bună cu nuanța părului, în mare vogă, acum. 

Atunci când îți faci acest breton care pornește din vârful capului, trebuie să ai o direneță între pleoapă și arcadă, dacă nu ai aceste trăsături bretonul te îmbătrânește în zadar.»

Ups: Verdict Adi Constantin: „Nicoleta Nucă, nu așa te prezinți la lansarea filmului Elvis”

Dana Rogoz
Dana Rogoz

«Adela Popescu a gafat în acest sezon în materie de red carpet, părea fugită direct la eveniment. Dar iat-o acum, a îmbinat foarte bine detaliile, acest sacou oversize cu această coafură wavy (n.r. răvășită) extrem de lejeră. Este sută la sută inspirată de Khloe Kardashian, este un bob lăsat cu balaiajul aferent. Primește 100%. 

Acest bob merge foarte bine pe fețe ovale, este o tunsoare lansată de foarte multe generații.»

Oh, nu! : Iată cum și-au distrus părul! Top 5 vedete din România care au avut de tras de pe urma decolorării și extensiilor

Adela Popescu
Adela Popescu

«Emily Ratajkowski. Arată impecabil este foarte interpretabil acest stil, părul poate fi dus și într-o zonă de petrecere la plajă. Acest gen de păr wild și nefinisat poate fi purtat și pe red carpet, la o rochie de sirenă mulată și încă o variantă ar fi acel street-style cu un blugi cu talie înaltă și cu buricul la vedere.»

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski

«Kim Kardashian. Acest tip de păr necesită decolorări repetate. Consider că este o perucă, nu cred că și-a mai decolorat părul. Acest make-up discret îmbinat cu acest blond platinat fac o combinație divină.»

Wow: Top 10 cele mai stilate și instagramabile femei din București

Kim Kardashian
Kim Kardashian

«Kourtney Kardashian. Pe o maletă din piele nu-ți  lași niciodată părul desfăcut. Aceste coafuri glossy, cu foarte mult shine sunt touch-ul personal al surorilor Kardashian. Se află o armată de oameni foarte pricepuți în spatele lor. »

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian

«Alina Eremia. Părul este bine ales, iată că blondă era mult mai dulce, acum s-a făcut brunetă. Ea are o fizionomie osoasă cu trăsături puternice. Brunetul îi aduce ceva foarte aspru. Ea este un icon al blondului.»

Nu rata: Verdict Adi Constantin! Au sau nu inspirație divele când se coafează?

Alina Eremia
Alina Eremia

«Laura Giurcanu. Execuția vopsitului ei baleiaj este de zile mari, cât despre nuanța de blond, face casă extrem de bună cu sprâncenele, nuanța din sprâncene este atât de adecvată cu părul. Așa se vine la un garden party, degajată.»

Laura Giurcanu
Laura Giurcanu

«Ruby știe foarte bine să iasă "strategic" la acest gen de evenimente. Este ceva foarte feminin și totuși ușor scandalos. Îmi place siguranța ei de sine, este super asumată. Coafura nu este inspirată, este una foarte repetată. Accentul pe detalii e zero, elasticul nu ar trebui să se vadă. Aici mergea părul desfăcut și lăsat wavy.»

Citește și: Hair stylistul Adi Constantin dă verdictul! Cine a gafat pe covorul roșu?

Ruby
Ruby

«Megan Fox. Când ai trăsăturile ei îți permiți să își dezgolești chipul. Este o coafură cheie a sezonului. Amprenta acestei coafuri aparține lui Jennifer Lopez. Abordezi această coafură când ai sprânceana conturată și merge mult mai bine pe brunet.»

Află și: Prezentatoarele TV, sub lupa hairstylistului Adi Constantin. Ce părere are despre coafura Andreei Esca

Megan Fox
Megan Fox

«Monica Bârlădeanu. Nu este în vogă să-ți faci deloc acest breton care îți acoperă urechile. Părul este prins, dar nu l-a dus în totalitate în zona sofisticată. Ar putea fi și o coafură ce mergea foarte bine și la o cămașă sau un jeans. Pentru genul acesta de ținută sofisticată trebuia să aibă coafura finisată.»

Monica Bârlădeanu
Monica Bârlădeanu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net