Iată cum și-au distrus părul! Top 5 vedete din România care au avut de tras de pe urma decolorării și extensiilor

Ultima actualizare:

Frumusețea cere sacrificii, iar de acest lucru sunt conștiente vedetele din România mai mult ca oricând.

Iată cum și-au distrus vedetele părul
Iată cum și-au distrus vedetele părul

Părul lung, bogat și strălucitor este visul oricărei femei, iar celebritățile autohotone nu ies deloc din tipar. Vor să atragă toate privirile și fac tot ce este posibil pentru a fi, de fiecare dată, în centrul atenției. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, lucrurile nu ies mereu așa cum ne dorim, astfel că vedetele noastre, din dorința de a arata impecabil, au făcut alegeri ce le-au dăunat.

Dacă este să facem un top al alegerilor mai puțin potrivite, părul artistelor a fost cel mai afectat de-a lungul timpului. Iată motivele acestora! Hair-stylistul vedetelor ni le dezvăuie!

Anda Adam

Anda Adam poartă extensii de foarte mulți ani și este un icon al blondului platinat. Nu o mai vedem altfel și îi stă foarte bine așa, însă cu toții am sesizat de-a lungul materialelor și a pozelor paparazii că i se vedeau extensiile. Aici vorbim de o calotă relativ scurtă, care trebuie protejată când te vopsești și care nu ar mai trebui vopsită pe lungime pentru a nu se topi când se întâlnește cu vopseaua. De asemenea și ustensilele încinse ar trebui evitate pe păr pentru a proteja. Metoda de prindere a extensiilor Andei necesită acoperire, trebuie ascunse în părul natural, dar ca să ai unde să le ascunzi, trebuie să ai un păr într-o stare bună, așadar trebuie să fie atentă să-și protejeze calota.

Daniela Gyorfi

Daniela s-a făcut blond platinat mult timp, cu greu a trecut la o culoare mai închisă. Ea fiind adepta blondului atâta timp, dar blondurile au fost făcute eronat, nociv și i-au lezat părul.

Citește și: Prezentatoarele TV, sub lupa hairstylistului Adi Constantin. Ce părere are despre coafura Andreei Esca

Lidia Buble

Lidia a renunțat la blondul platinat și s-a închis la culoare. Ceea ce a ales nu o avantajează sub nicio formă. Din punct de vedete stilistic îi crează umbră pe față și  maturizează. Înțeleg alegerea făcută, deoarece vopsitul blond i-a creat dificultăți. Putea face o altă alegere.

Andreea Bănică

A fost victima extensiilor și blondului în trecut, însă am sesizat că acum este în regulă. A fost una dintre vedetele care au avut de suferit. Au fost paparazii care, de-a lungul timpului, au surprins-o pe Andreea Bănică cu keratină în păr, dar și alte metode de aplicare a extensiilor, plus blondul platinat i-au distrus părul.

Alina Eremia

Un exemplu care a decis să-și schimbe culoarea părului, însă, părerea mea este că a ales greșit. Și-a pierdut din identitate. Și Alina a fost o victimă a decolorării, ceea ce a făcut-o șă se închidă la culoare. Procedurile de vopsit trebuie făcute cu atenție, pentru că din cauza acestora, multe doamne renunță la a se mai vopsi blond, ne-a declarat Adi Constantin.

Adi Constantin a studiat ani la rând în Italia, are o experiența de 9 ani in străinătate și aproximativ 16  în industria înfrumusețarii in salone de top din Milano, UK, United Arab Emirates.

Importatorul de par uman în România s-a făcut remarcat încă din anii 2010 asigurând multor vedete din showbiz linia lui de extensii.

  Citește și: Verdict Adi Constantin! Au sau nu inspirație divele când se coafează? 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net