Verdict Adi Constantin! Au sau nu inspirație divele când se coafează?

Ultima actualizare:

Cele mai așteptate petreceri ale verii au început, iar divele noastre se întrec în ținute, coafuri, atitudine, proiecte și toate cele. Avem experți pentru fiecare domeniu, dar haideți să vedem cum s-au coafat vedetele noastre. Vă invităm să vizionați cea mai nouă rubrică: verdict Adi Constantin, hair stylistul care ne spune care sunt tendințele în materie de păr, dar și care este cea mai bună apariție la evenimentele publice.

Ținutele sunt alese cu grijă, frumos accesorizate, însă coafurile se potrivesc cu vestimentația? Culoarea părului se potrivește cu hainele purtate? Pun vedetele din România accent pe aranjarea podoabei capilare? Adi Constantin, apreciatul hair stylist, ne va lămuri în rubrica verdict!

Adi Constantin este unul dintre cei mai buni stiliști în România
Adi Constantin este unul dintre cei mai buni stiliști în România

Andreea Bănică

A venit cu un glam adecvat ținutei sale. Îmi plac suvițele, dar și că și-a făcut coadă la baza gâtului. Bravo și pentru alegerea cerceilor, și pentru machiaj.”

Andreea Bănică
Andreea Bănică

Oana Roman

Nu avem ce comenta, pentru că nu și-a făcut la păr absolut nimic. De regulă poartă extensii care chiar o avantajează, dar la Unica a venit necoafată.”

Oana Roman
Oana Roman

Giulia Nahmany

Mi-a plăcut mereu modul în care se aranjează. Ea chiar știe ce o avantajează. Coafura este una de vară și îi stă bine.”

Giulia Nahmany
Giulia Nahmany

Ilinca Obădescu

Este un impact pentru mine să-i văd schimbarea culorii de la păr, dar îi vine bine. Este ok părul!”

Ilinca Obădescu
Ilinca Obădescu

Majda Aboulumosha

Este foarte naturală și cred că și-a lăsat părul chiar așa cum îl are ea. La ținuta pe care o poartă ar fi trebuit părul strâns, totuși. Partea de sus a vestimentației este voluminoasă, ea are părul creț, superb de altfel, dar cu mult volum. Este prea încărcată în partea de sus.”

Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă

Gina este actualizată. Bună intenția ei, dar trebuia să aibă acest wet look până la capăt. Părul s-a uscat și mi s-a părut că nu a fost finisat. Bogdan a avut o apariție relaxată, este foarte ok.”

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă

Natalia Mateuț

O știu pe Natalia cu părul lung și negru, asta îmi vine în minte când aud numele ei. Culoarea pe care o poartă acum nu cred că o avantajează, iar wet look-ul pe care îl are nu este prea reușit.”

Natalia Mateuț
Natalia Mateuț

Alexandra Ungureanu

Îmi place Alexandra Ungureanu. Are o tunsoare ce nu îi permite foarte multe variante, dacă ar vrea să oscileze ar trebui să poarte extensii pentru a-i conferi părului opțiuni. Nu și-a făcut multe la păr, dar cu ținuta îi vine bine.”

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu

Jojo

Jojo a fost blond platinat și a făcut o tranziție multe prea brutală. Consider că îi stătea mult mai bine înainte. Machiajul de la ochi și cu părul o maturizează. Iar ținuta cerea un păr strâns.”

Jojo
Jojo

Bella Santiago

„Intenția este bună, la această ținută mergea un astfel de coc, dar era necesar să se pună accent pe detalii. Cocul este asimetric, ar fi trebuit să stea pe mijlocul capului. Execuția nu este bine făcută.” 

Bella Santiago
Bella Santiago

Cu Adi Constantin ne vedem săptămânal, pentru a discuta coafurile vedetelor, dar și pentru a primi sfaturi specializate despre ce se poartă în materie de păr.

Adi Constantin a studiat ani la rând în Italia, are o experiența de 9 ani in străinătate și aproximativ 16  în industria înfrumusețarii in salone de top din Milano, UK, United Arab Emirates.

Primul importator de par uman în România care s-a făcut remarcat încă din anii 2010 asigurând multor vedete din showbiz linia lui de extensii din par natural și care, în același an, 2010, a ieșit în public și cu nonșalantă și curaj a comentat aprig coafura Mihaelei Rădulescu pentru ziarul Click.ro.

Citește și: Meghan Markle ia lecţii de stil de la Regina Letiţia a Spaniei. Fusta identică pe care au purtat-o cele două

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net