Inna dezvăluie gestul romantic pe care Deliric îl face în fiecare dimineață

Ultima actualizare:

Inna evită să vorbească despre relația ei cu Deliric, dar în cadrul unui interviu recent, frumoasa artistă a oferit un detaliu total neașteptat despre iubitul ei, mai exact a descris gestul frumos prin care o răsfață în fiecare dimineață. 

Inna dezvăluie gestul romantic pe care Deliric îl face în fiecare dimineață
Inna dezvăluie gestul romantic pe care Deliric îl face în fiecare dimineață

Inna este una dintre cele mai de succes artiste din România, dar este împlinită și din punct de vedere personal, ea având o relație de câțiva ani cu rapperul Deliric. Deși este o fire discretă și nu obișnuiește să ofere detalii despre idila lor, Inna a făcut totuși o destăinuire despre gestul adorabil pe care iubitul ei îl face în fiecare dimineață față de ea. 

Citește și Inna, detalii exclusive despre planurile cu Deliric: «Eu și iubitul meu suntem spontani»

Inna a povestit cum decurge o zi din viața ei și fiecare dimineață începe cu un mic dejun copios, 100% vegan, pregătit chiar de Deliric. Cântăreața nu-și neglijează nici familia și spune că are o relație foarte apropiată cu mama și bunica ei, pe care le vizitează aproape în fiecare zi.

,,Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.", a spus Inna, potrivit Viva.ro. 

Inna este o apariție incendiară de fiecare dată, fie că vorbim de imaginile postate pe social-media, fie că ne referim la concertele susținute în fața a mii de fani. Artista etalează de fiecare dată un corp extraordinar de bine sculptat, cu picioare tonifiate, abdomen cu pătrățele și o piele bronzată, ce-i conferă un look exotic. Totuși, Inna nu depune mari eforturi în ceea ce privește menținerea unui corp de zeiță și mărturisește că nu se abține de la dulciuri și nici nu numără caoriile, ci mizează pe un stil de viață echilibrat, cu alimentație sănătoasă și mici răsfățuri gastronomice. 

,,Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme.", a mai adăugat Inna, pentru sursa citată. 

Inna și Deliric, probleme în Paradis?

Inna a fost surprinsă recent de paparazzi Click! în timp ce dădea o tură prin oraș cu bolidul ei de 100.000 de euro. Solista părea destul de abătută și îi lipsea acel entuziasm specific, pe care îl afișează în fața fanilor. Inna a poposit în zona Cernica, unde a coborât din mașina de lux cu o figură destul de posomorâtă, pentru a-și vizita o prietenă. Puteți vedea imaginile AICI

Cântăreața nu prea a mai fost zărită în ultima vereme la brațul lui Deliric, ceea ce a generat speculații că relația lor ar trece printr-o perioadă ceva mai nefastă. 

Citește și Inna, probleme cu Deliric? Cum a fost surprinsă solista, în plină stradă

Inna este una dintre cele mai populare artiste din România. Ea s-a lansat la începutul anilor 2000, iar ascensiunea ei fulminantă a culminat cu aparițiii pe scenele internaționale, alături de celebrități din industria muzicii de peste hotare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net