Inna trăiește o dramă. Artista este în doliu, dar va susține un concert în Malta

Ultima actualizare:

Inna (36 de ani), pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, trece prin momente dificile la sfârşit de an. Artista este în doliu după ce şi-a pierdut bunica.

image

Însă, cu toate acestea, solista găsește puterea de a face față situației delicate. Astfel, Inna va urca pe scenă în noaptea dintre ani şi nu oriunde, ci tocmai în Malta. „De Revelion voi fi pe scenă, în Malta. Cam de fiecare dată noaptea dintre ani mă găseşte pe scenă”, ne povestea solista într-un interviu recent.

De data asta am un singur concert. De regulă, în spectacolele de Revelion, cânt imediat după miezul nopţii şi aşa va fi şi acum. Aşadar, voi păşi în 2023 exact aşa cum îmi place mie cel mai mult: pe scenă”, ne-a mai spus solista, care de sărbători a fost înconjurată de multă iubire din partea familiei sale şi a iubitului Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, cu care se iubeşte din 2020. 

Pentru Inna, bunicii reprezintă copilăria, iar momente din acea perioadă minunată a vieții sunt retrăite, aproape an de an, de către adulți, fix în această perioadă. Perioada Crăciunlui. Inna ne-a povestit cum era petrecut Crăciunul în familia ei. 

Făceam liste foarte lungi pentru Moş Crăciun. Îmi amintesc că cel mai frumos cadou, care m-a bucurat enorm, a fost o bicicletă pe care am primit-o atunci când am mai crescut. Când eram mai mică, Moşul îmi aducea mereu jucării, fel de fel de jocuri şi păpuşi”, a povestit Inna, pentru Click!.

Chiar dacă anul acesta s-a încheiat într-un mod trist, inna nu renunță la aspirațiile și rezoluțiile constructive rezervate anului viitor. „Sper ca 2023 să fie cel puţin pe măsura acestuia care se încheie. Vreau să compun şi să lansez multă muzică, aşa cum îmi doresc în fiecare an, să călătoresc şi mai mult, să fiu pe scenă, să mă bucur de oameni şi de locuri frumoase”, a explicat Inna, pentru Click!. 

De asemenea, Inna a făcut și un bilanț al anului care se încheie, din punct de vedere profesional. 

"Sunt recunoscătoare pentru toate reuşitele de anul acesta: colaborări cu artişti pe care îi admir, cum e Timmy Trumpet, faptul că am urcat pe scenele Tomorrowland – unul dintre cele mai mari festivaluri, Electric Ballroom din Londra – unde au performat U2, Red Hot Chili Peppers, Muse, Prince şi mulţi alţii, dar şi pe multe alte scene ale lumii. La toate acestea se adaugă faptul că am reuşit să fac un nou sezon de „Dance Queen’s House” şi implicit să mă pregătesc deja de lansarea unui nou album, cu piesele pe care le-am compus cât am fost acolo.

În plus, anul acesta am împlinit zece miliarde de vizualizări şi streamuri (pe YouTube, n.r.) şi asta înseamnă enorm pentru mine şi pentru echipa mea de la casa de discuri Global Records. Nici nu mă aşteptam vreodată la aşa ceva...

Anul acesta am lansat sezonul cu numărul 3 din „Dance Queen’s House”. Filmările au durat 16 zile, pe platouri au fost aproximativ 15 oameni constant, plus invitaţi care veneau din când în când. Lucruri haioase s-au întâmplat mereu, apar lucruri amuzante din orice, pentru că am alături oameni creativi, relaxaţi, aşa că nu am dus lipsă de momente funny. Cel mai bine vă uitaţi la vloguri să alegeţi ce vi se pare cel mai haios!", a spus Inna, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net