Codruța Filip și Amna lansează o piesă împreună! Cele două artiste au legat o prietenie frumoasă atunci când au participat la „Te cunosc de undeva”

Ultima actualizare:

Sunt colege la aceeași casă de discuri, Sprint Music, dar s-au împrietenit și apropiat odată cu participarea la „Te cunosc de undeva”. Pe Codruța Filip și Amna le leagă acum o prietenie frumoasă care s-a concretizat într-o super colaborare și așa se lansează azi o piesă veselă și plină de energie, „Bine Faci, Bine Găsești!”.

O echipă frumoasă și inspirată a lucrat la această piesă ca totul să iasă așa cum trebuie. Ovidiu Junghiatu (Park Place), Andy Robert (Any1), Mircea Pavalcu au lucrat la partea muzicală iar Codruța Filip și Amna au dat tot ce au avut mai bun ca „Bine Faci, Bine Găsești!” să iasă neașteptat de bine, în colaborare cu Musiclover.

Bine Faci, Bine Găsești!” este o colaborare de care sunt foarte mândră și încântată totodată! Este foarte  frumoasă, o piesă care transmite mult și în primul rând multă emoție.  Și în videoclip se regăsește emoția pe care vrea să o transmită titlul, "Bine faci, Bine găsești”. Este un videoclip sugestiv, nu doar de imagine.

Colaborarea cu Amna s-a născut în urma unei prietenii pe care am legat-o la proiectul "Te cunosc de undeva",  unde am fost colege. Acolo ne-am înțeles foarte bine și am zis, de ce nu, să iasă ceva și mai frumos în urma acestei legături strânse dintre noi două și am îmbinat niște stiluri muzicale faine. A ieșit piesa asta frumoasă și noi sperăm că o să aibă succes, noi avem mare încredere în ea, este o piesă foarte bună, cu un vibe foarte bun, o energie bună, are tot ce-i trebuie, toată rețeta. Sperăm să placă publicului la fel de mult cât ne place nouă! Amna este un om frumos, sensibil și talentat, care transmite foarte mult. Mie personal îmi place energia ei și îmi place că are un tonus foarte fain! Sunt tare fericită că am avut ocazia să mai cunosc un om la filmarea videoclipului, este vorba de Isabella Szanto, cea care ne-a și făcut videoclipul, cea care a filmat. Este un om extraordinar și deosebit de talentat, rar mi-a fost dat să văd așa oameni buni și pricepuți în ceea ce fac și chiar a ieșit un videoclip foarte fain. Este o fată extraordinar de talentată și un regizor extraordinar", mărturisește Codruța Filip.

La rândul său, Amna este și ea foarte încântată de această colaborare pe care a făcut-o acum cu Codruța Filip.

Eu și Codruța ne-am împrietenit la "Te cunosc de undeva" și pentru că suntem la același manager, la Marius China, am hotărât să facem piesa asta împreună, care a venit ca mănușă. Piesa este a ei,  a Codruței, în  colaborare cu mine și mi pare că are un vibe extraordinar. Încercăm să aducem  bucurie în sufletele oamenilor și un pic de energie odată cu lăsarea anotimpului rece", spune și Amna, care scoate și ea piese pe bandă rulantă în ultima perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net