Cum are grijă Amna de silueta ei! Artista vrea să ajungă la 48 de kilograme: „E foarte greu să slăbești"

#Exclusiv Click!

Amna (40 de ani) și-a propus să dobândească o siluetă de vis. Ambițioasă din fire, artista a pus lacăt pe frigider, face pillates în forță și a apelat la serviciile lui Carmen Barcan, terapeutul care a schimbat viața și siluetele mai multor vedete precum Andreea Marin, Busu de la Meteo, Cătălin Măruță, Cornelia Rednic, Francisca și multe alte persoane publice care acum sunt mândre de corpul lor.

„E foarte greu să slăbești și să dai jos surplusul, ce te deranjează acolo și ce îți stă pe cap. Eu sunt mulțumită de cum arăt, dar vreau să ajung la 48 de kilograme de la 50 cât am acum. Fac pillates reformer de trei ori pe săptămână, m-am lungit, m-am subțiat, țin dietă, regim țin mereu. Cu Carmen Barcan sunt la a treia ședință. Rezultatele nu încetează să apară, dar nu vreau încă să mă urc pe cântar, vreau să mai aștept...", ne-a mărturisit Amna.

Artista e fericită pentru că are cântări și evenimente și este mereu dintr-o parte în altă a țării, dar reușește să își facă timp, printre picături, și pentru ea și fiul ei, David. Deocamdată nu a stabilit vacanță, dar își dorește ca atunci când va avea 3-4 zile libere să poată merge undeva împreună cu băiatul său. 

 I-a făcut cadou un telefon fiului ei pentru aniversarea de 10 ani care urmează

Amna este încântată de faptul că fiul ei, David (10 ani) a luat examenul Cambridge cu punctajul maxim. Cântăreața se pregătește să își serbeze băiatul care își dorește să își facă ziua în compania prietenilor săi.

David e un copil tare bun. Mă mândresc cu el pentru că a luat punctajul maxim la examenul de engleză, Cambridge. A fost o mare bucurie pentru noi pentru că el a recuperat pe parcurs, la școala de engleză la care este. El împlinește 10 ani pe 12 august.  Îi fac ziua cu niște colegi, și-a chemat câțiva prieteni la film după care continuăm  petrecerea acasă, bineînțeles, 3 zile și 3 nopți.

I-am cumpărat deja cadoul de ziua lui, și-a dorit un telefon, pentru că așa ne-a fost înțelegerea, dacă ia examenul Cambridge cu punctaj maxim o să îi cumpăr telefon. Vara asta cred că plecăm în vacanță în Grecia sau Spania, pe aici pe aproape, deocamdată nu am stabilit", ne-a mai spus Amna, o mămică bună și responsabilă care îi face toate poftele copilului ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net