#Survivor România

Ana Dobrovie, prima reacție cu privire la întâmplarea rușinoasă de la Survivor: «Lumea nu este deschisă la acest subiect»

15 aprilie 2022 14:19   PrimeTime
Ultima actualizare:

Ana Dobrovie, dansatoarea cu forme apetisante, care a participat la Survivor, în echipa Războinicilor, a comentat în premieră o întâmplare extrem de rușinoasă din cadrul competiției, pentru care consideră că publicul a taxat-o foarte dur. 

Ana Dobrovie a participat la Survivor România 2022, în echipa Războinicilor și a fost una dintre concurentele controversate ale competiției, datorită imaginii ei extrem de provocatoare. Cu sânii siliconați, trupul tonifiat și pielea tatuată, Ana Dobrovie a fost luată în vizor pentru look-ul ei mult prea senzual, având în vedere că Survivor este un concurs extrem de solicitant, atât fizic, cât și psihic. 

Citește și Războinica Ana Dobrovie a rămas în sânii goi la Survivor România 2022. Imaginile care au ținut timpul în loc

Cel mai memorabil moment cu Ana Dobrovie la Survivor România 2022, a fost atunci când, în cadrul unei probe pe traseu, blondina a rămas în sânii goi. 

Ana Dobrovie a vorbit pentru prima dată despre acest incident și susține că publicul a ținut cont de această întâmplare, când s-a votat eliminarea ei din concurs, mai ales că blonda avea implanturi. 

Mi-au ieșit silicoanele pe afară. Publicul, când te vede cu un bust mai mare... Mai ales că este și o competiție sportivă, orice sutien sau bustieră mi-aș fi pus, era inevitabil să nu îmi iasă afară... Publicul m-a taxat pentru treaba asta. Fetele sunt înțelese greșit, lumea nu este deschisă la acest subiect, despre mărirea sânilor.", a declarat Ana Dobrovie. 

Războinica a dezvăluit și cât de greu i-a fost să stea departe de fiul ei, pe care nu a avut cum să-l contacteze în timpul competiției.

,,Dorul de familie, copilul meu, aste pe primul plan, se spune că numai mamă să nu fi, a fost dificil să nu am cum să-l contactez.”, a spus Ana Dobrovie.

Ana Dobrovie îi critică pe ceilalți concurenți 

Ana Dobrovie este dansatoare și coregrafă, dar și mama unui băiețel. După ce a participat la Survivor România 2022, ea a făcut câteva dezvăluiri foarte interesante despre culisele show-ului. 

Citește și EXCLUSIV Războinica Ana Dobrovie, secrete din culise: «M-am înscris la Survivor acum doi ani»

Războinica susține că majoritatea concurenților se autovictimizează și sunt foarte teatrali, tocmai pentru a atrage simpatia publicului și consideră că a fost printre puținele persoane autentice din echipă.

Ana Dobrovie a declarat, după ce a fost eliminată din competiție, că mizează pe Blaze, ca mare câștigător al concursului de supraviețuire. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe