Andreea Marin, primele declarații după operația suferită: „Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult”

8 decembrie 2023 10:47   PrimeTime
Ultima actualizare:

Andreea Marin a fost invitată în cadrul emisiunii "La Măruță" pentru a împărtăși publicului despre experiența ei recentă cu o intervenție chirurgicală și schimbările semnificative pe care le-a făcut în stilul de viață, care au dus la pierderea a 16 kilograme.

Schimbarea radicală a stilului de viață

După săptămâni de speculații, Andreea Marin a ales să vorbească deschis despre intervenția chirurgicală prin care a trecut. În cadrul emisiunii "La Măruță",  vedeta a mărturisit că a fost motivată să își schimbe modul de viață din cauza problemelor de sănătate și a riscurilor asociate cu istoricul bolilor cardiologice în familia sa.

Andreea a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală și că, în urma acesteia, a reușit să slăbească impresionant - 16 kilograme. Această transformare nu s-a datorat doar operației, ci și unui efort considerabil de a adopta un stil de viață mai sănătos.

Noul regim alimentar al vedetei

Vedeta a subliniat importanța adoptării unui regim alimentar echilibrat și a practicării regulare a activității fizice. Aceasta și-a îndemnat fanii să aibă grijă de sănătatea lor, în special femeile de vârsta sa, evidențiind necesitatea verificărilor medicale regulate și a adoptării unui stil de viață activ.

Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine", a declarat ea.

Cu zâmbetul pe buze, Andreea a povestit că experiența din spital a fost una pozitivă și că se recuperează bine. Ea și-a îndemnat admiratorii să privească partea plină a paharului și să vadă momentele de umbră ca pe o tranziție spre zile luminoase.

Omul de televiziune a subliniat și faptul că, oamenii ar trebui să investească mai mult în sănătatea lor, evitând să aștepte mult timp pe holurile spitalelor de stat.

Mai multe