Bianca Drăgușanu, „agățată” de George Tănase! Replicile care au făcut-o să râdă pe focoasa vedetă

17 septembrie 2022 21:02   PrimeTime
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, a fost invitata celei de-a doua ediții a emisiunii online „Zig Zag”, difuzată pe canalul You Tube „theXclusive”.

Cum focoasa vedetă este una dintre cele mai dorite femei din România, gazda, comediantul George Tănase, a abordat un subiect de care Bianca Drăgușanu nu este străină, replicile de agățat!

Bianca nu percutează favorabil la replicile de agățat

Astfel, Bianca a fost provocată să evalueze o serie de replici rostite chiar de George Tănase, ca și când acesta ar fi încercat să îi atragă atenția. La rândul ei, Bianca a povestit o serie de replici penibile auzite de-a lungul anilor.

Bianca, tu ești exact ca Thor! Știi exact cum să ridici ciocanul”, i-a spus George, spre amuzamentul Biancăi, dar fără efect. 

Citește și: Gabi Bădălău, cadou de 100.000 de euro ca să o satisfacă pe Bianca Drăgușanu

După momentul de detensionare a atmosferei, gazda a abordat subiecte mai serioase, cum ar fi prima apariție a Biancăi, ca model, valul de ură la care e supusă vedeta sau despre Victor Slav, fostul ei soț.

Bianca Drăgușanu crede în invazia zombie

Cea mai celebră vedetă care mă urmărește, dar eu nu o urmăresc, este Thalia. Postează, dar nu am mai urmărit-o de mult. E celebră în întreaga lumea”, a explicat Bianca Drăgușanu.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că acasă umblă mereu goală, întrucât utilizează tot felul de produse cosmetice, pe tot corpul, fiind, astfel, obligată să renunțe la haine. „Ies și prin grădină așa”, a spus Bianca, spre curiozitatea gazdei care a replicat „Unde ziceai că stai?”.

Vezi și: Ce ascunde Bianca Drăgușanu în geantă. „Cam pe unde mă duc, o iau cu mine”

Bianca Drăgușanu a mai spus că dacă ar putea să dea timpul înapoi, ar alege o carieră în medicină, alegând specializarea chirurgie plastică. De asemenea, vedeta a recunoscut că e de părere că omenirea ar putea să treacă printr-o nouă pandemie, în urma căreia morții vor fi transformați în zombie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe