Carmen Harra, reacție tranșantă în împăcarea Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf: „Trăiește cu această suferință”

15 mai 2024 17:11   PrimeTime

După ani de zile de certuri și scandaluri, momentul împăcării dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a sosit. În urmă cu doar două zile, antrenorul de fotbal îi comunica încă actualei sale soții dorința de a face pace, Anamaria fiind total de acord cu acest aspect. 

Carmen Harra intervine în „împăcarea momentului” și face o predicție interesantă atât în ceea ce privește viața personală a celor doi, cât și situația actuală dintre ei. La ce se pot aștepta pe viitor, a explicat celebra clarvăzătoare. 

Carmen Harra, despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf 

Recent, Carmen Harra a vorbit despre situația recentă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Clarvăzătoarea consideră că această împăcare este una benefică, relația dintre ei fiind pe punctul de a fi rezolvată. 

„Eu zic că da, scandalul ajunge la o fază finală. Ea este, după cum am calculat anul personal 9, ăsta e un an în care ea trebuie să își încheie socotelile, în special starea asta tensionată și negativă. Este spre binele ei, pentru că din decembrie, ea într-o altă perioadă a vieții ei, o perioadă constructivă și dacă nu își rezolvă karma asta cu el și nu pune punct stării ăsteia de ură, de anxietate, ea nu merge mai departe și nici el și s-au blocat amândoi. Cred că, în sfârșit, își dau amândoi seama că e momentul să îngroape securea războiului și să facă pace. Eu cred că lucrul ăsta se va întâmpla. E spre binele amândurora (...) 2025 este anul Anei”, a declarat Carmen Harra, la Știrile Antena Stars.

Carmen Harra, despre Laurențiu Reghecampf 

Clarvăzătoarea a mărturisit că în spatele nevoii antrenorului de a îngropa securea războiului se află dorința de a-și face ordine în viață. 

„Simte și el că nici în viața lui lucrurile nu sunt bune, că trăiește cu această suferință a unor lucruri nerezolvate, mai ales când este vorba de un copil la mijloc, e o situație complicată, foarte complexă și emoțiile astea negative duc la amplificarea unor traume (...) E bine din toate punctele de vedere, atât pentru ei, cât și pentru copii”, a mai spus Carmen Harra.

Mai multe