Cel mai nebunesc loc în care Adrian Minune a făcut dragoste: „Eu m-am urcat cu picioarele”

10 octombrie 2024 15:47   PrimeTime

Adrian Minune, unul dintre cei mai consacrați maneliști din industria muzicală românească, a rupt tăcerea și a vorbit despre cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de moment! 

Adrian și Cati Simionescu sunt împreună de mai bine de două decenii și au o familie minunată. Cei doi și-au fost aproape în cele mai grele momente și s-au susținut în orice secundă. Cu toate acestea, manelistul nu se sfiește să vorbească despre momentele de intimitate. 

Adrian Minune a făcut amor în avion

Cântărețul, invitat în podcastul moderat de Bursucu, a fost întrebat și rugat să spună care a fost locul cel mai ciudat în care a făcut amor. Adrian Minune nu s-a sfiit să recunoască faptul că s-a întâmplat în toaleta unui avion. Momentul a stârnit hohote de râs în platou. 

„Bursucu': Cel mai nebun loc unde ai făcut dragoste?

Adrian Minune: Păi fii atent, eu îți spun! Dar dacă n-am făcut cu nevastă-mea? Și mă întreabă aia: ai mă, cu cine ai fost? 

Bursucu': Zi-i și tu: adu-ți aminte când eram noi mici. 

Adrian Minune:  

Bursucu': Auzi, dar e loc în toaleta aia? 

Adrian Minune: Păi nu, că eu m-am urcat cu picioarele, n-ai înțeles. Păi ce crezi? Am stat lejer. Uite, mă, ce mă faci să spun. Dragi fani, dragi telespectatori... nu m-am aplecat la ea. Păi ce mă, eu am stat lejer: am pus picioarele sus pe toaletă și...”, a mărturisit manelistul.

„Iubește-ți părinții și apreciază-i cât timp îi ai lângă tine”.

Karmen, fiica cea mare a manelistului, le este recunoscătoare lui și mamei sale pentru tot suportul oferit o viață întreagă. Ori de câte ori are ocazia își exprimă admirația prin intermediul rețelelor de socializare. 

„De mică mi-am dorit sau fiu om mare.. dar când realizăm că viața nu e mereu așa cum ne dorim, înțelegem că doar iubirea aia pură ne face să fim mai buni. Ei sunt puterea mea, oamenii care nu m-au lăsat niciodată să mă pierd pe mine și mi-au amintit mereu cine sunt, cu adevărat. Cineva drag mi-a zis o dată “Iubește-ți părinții și apreciază-i cât timp îi ai lângă tine”. Vă iubesc! #comoară", a fost mesajul postat de Karmen Simionescu pe rețelele de socializare.   

Mai multe