E vremea schimbărilor pentru Adrian Minune! Și-a tatuat tot spatele și și-a micșorat stomacul! Cum se pregătește celebrul artist pentru nunta din vară a fiicei sale, Adriana! „Așa voi fi în 3 luni!”

În ultima perioadă Adrian Minune (49 de ani) face tot felul de schimbări în viața lui. Artistul își pune sănătatea pe primul loc și a decis că e momentul să recurgă la o intervenție chirurgicală pe care și-o dorea de ceva timp: gastric sleeve.

Având în vedere că anul acesta va fi din nou socru mic, pentru a doua oară pentru că fiica lui mai mică, Adriana, face nunta și botezul, un eveniment doi într-unul, pe 14 iulie,  dar și că în luna septembrie, mai precis pe 24, va schimba prefixul și va împlini 50 de ani, Minune se pregătește intens.

Mai întâi, artistul și-a făcut un tatuaj care îi acoperă tot spatele care îl reprezintă pe Dumnezeu și niște scări de urcat către Rai, semn că este foarte credincios și cu ajutorul lui Dumnezeu are talent cu carul, o familie frumoasă și numeroasă și a ajuns așa departe. Acum, artistul a mai făcut o schimbare care în timp îi va fi benefică sănătății: și-a micșorat stomacul și se pare că a apelat la serviciile Prof. Dr. Cătălin Copăescu, același medic care a operat-o și pe Teo Trandafir în decembrie 2013, tot pentru a-i micșora stomacul.

Adrian Minune a postat azi dimineață un filmuleț pe pagina sa de Instagram în care îi mulțumea medicului Copăescu și echipei sale pentru profesionalism și pentru faptul că se reface foarte bine în urma intervenției de micșorare a stomacului. Click! a încercat să ia legătura cu celebrul manelist, însă acesta nu a putut fi contactat cel puțin deocamdată așa că urmează să revenim cu detalii! Având în vedere că pe data de 7 aprilie, Adrian Minune a postat pe social media o poză mai veche cu el tânăr, slab și fără burtă, cu mesajul: „Așa voi fi în 3 luni!”, nu mai există niciun dubiu că îndrăgitul interpret a recurs la o intervenție care îi va ușura viața și sănătatea de acum încolo și îl va face să arate în ce în ce mai bine și mai suplu.

Pe site-ul spitalului Ponderas unde a fost operat Adrian Minune, o astfel de intervenție de gastric sleeve costă de la 3.900 de euro.

Vreau să îi mulțumesc doctorului Copăescu și staff-ului de la spitalul Ponderas, pentru că mă simt foarte bine, extraordinar de bine! Pe 17 aprilie am primul control, sunt super ok, plin de viață, plin de fericire! Aseară am cântat, am cântat foarte bine! După 10 zile am control, mă simt foarte bine!”, a mărturisit Adrian Minune pe pagina sa de Instagram.

Cum își petrece timpul liber

Adrian Minune e cel mai fericit pentru că în scurt timp, până de Paște, sau după sărbători, își va inaugura hotelul din Ștefănești de care se ocupă îndeaproape soția sa, Cati. Artistul a mărturisit în repetate rânduri faptul că preferă să își petreacă timpul liber în compania familiei sale numeroase și a prietenilor. Și asta face din plin! Atunci când nu are cântări, Minune se plimbă cu bicicleta în compania fratelui său mai mic, gătește la grătarul sau plita din curte diverse specialități culinare și adoră să meargă la pescuit.

În plus, cea mai mare fericire i-o aduc acum cele două nepoate ale sale, Sofi – fiica lui Karmen, și Noa - mezina familiei, fiica Adrianei, care va împlini un an în vară și al cărui botez îl pregătește acum în cele mai mici detalii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net