De ce s-a operat, de fapt, Anisia Gafton la nas. Aspru criticată, a spus adevărul: „N-ai cum să mulțumești pe toată lumea”

În urmă cu puțin timp, Anisia Gofton și-a luat fanii prin surprindere, după ce a luat decizia de a se supune unei operații de micșorare a nasului, dar totodată și de natură medicală. Deși vedeta a recunoscut că avea o problemă de sănătate, dar și-a făcut, în același timp, și o intervenție estetică, ea se confruntă cu un val de critici din partea internauților pentru felul în care arată. Ce a transmis actrița.

De ce s-a operat, de fapt, Anisia Gafton la nas / foto: arhiva Click!
De ce s-a operat, de fapt, Anisia Gafton la nas / foto: arhiva Click!

Câștigătoarea reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Anisia Gafton, anunța în urmă cu puțin timp pe pagina sa personală de Instagram că a trecut printr-o operație de micșorare a nasului, dar totodată și de natură medicală. De atunci, actrița, care s-a declarat mulțumită de decizie și rezultat, s-a confruntat cu o serie de comentarii răutăcioase din partea faniilor care sunt de părere că este mult prea schimbată în urma intervenției. Ce a transmis vedeta după ce a fost criticată de aceștia.

Anisia Gafton: „Asta sunt eu, fără filtru”

„Asta sunt eu, fără filtru. Voiam să lămuresc câteva aspecte. Pentru că sunt o persoană sinceră și asumată, am ales să fac public faptul că mi-am făcut o operație de deviație de sept, operație pe care trebuia să mi-o fac în urmă cu ani buni în urmă, în ultima vreme s-a complicat cu nara stângă. Nu mai respiram deloc, iar pe lângă asta am ales să fac o schimbare estetică, schimbare de care eu sunt foarte mulțumită.

Consider că mă întinerește câțiva ani, în ciuda părerilor unora sau altora. N-ai cum să mulțumești pe toată lumea, așa că mergem mai departe. Această operație de sept, cu operația estetică au mers mână în mână. Gândiți-vă invers, dacă-mi făceam doar operația estetică ce se întâmpla cu interiorul meu, adică afară frumos și înăuntru stricat, ca și cum ai avea o mașină frumoasă și înăuntru când intri are motor de trabant. E ca și cum afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul, afară o casă frumoasă și înăuntru șantier. De aceea s-a împletit foarte bine sănătatea cu esteticul. Acesta nu este rezultatul final. Rezultatul final al operației se va vedea abia peste 6 luni sau un an”, a transmis Anisia Gafton, prin intermediul unui videoclip publcat pe contul său personal de Instagram.

„Nu m-am schimbat, nu a plecat talentul”

De asemenea, actrița a ținut să menționeze că rămâne aceeași persoană pe care o știu toți și după intervenție și că nu vrea să facă public numele medicului: „Pe lângă asta, nu există nicio conspirație. Nu au coborât OZN-urile și mi-au luat mintea și m-am gândit eu să fac strategie de marketing, să nu zic numele doctorului ca după nu știu câte luni să fac o scenă și să iasă din joben numele medicului. Am plătit pentru serviciile medicului, simplu. Nu vreau să spun numele medicului pentru că nu are nevoie de reclamă. Dacă vreți să știți cu adevărat numele medicului, atunci puteți să îmi dați mesaj în privat și o să vă răspund așa cum cred că este corect.

Dragii mei, nu m-am schimbat, nu a plecat talentul. Dacă era talentul în funcție de nas, atunci îmi puneam eu, în loc de nas aveam o secure. Așa arăt eu, fără filtru, asumată. Nu am zis că a venit primăvara și mi-a picat nasul. Ce mai este de vorbit. Nu cred că mai trebuia să explic, dar am simțit nevoia să lămuresc câteva aspecte”, a mai adăugat vedeta de stand-up comedy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net