Anisia Gafton se regăsește la „Săriți de pe fix!” „Eram un șoricel și deodată trebuia să mă transform într-o fiară...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anisia Gafton (34 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și comediante din România. Rolurile îi ies de minune și personajele ei stârnesc hohote de râs.

Popularitatea Anisiei Gafton a ajuns la cote maxime după ce a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” în 2022. Acum, actrița face furori în show-ul "Săriți de pe fix!" de la PRO TV, despre care ne-a mărturisit că i se potrivește mănușă.

Anisia, de unde ai atâta forță, de unde îți iei inspirația?

Nici eu nu știu! Eu mă bucur, mă simt bine la "Săriți de pe fix!". E ca și cum am fi într-o gașcă nebună, știi, când pleci în vacanță, dar cu ăia nebuni, tăcăniți, la care orice este permis! Normal că vine creativitatea, spontaneitatea.

„Îmi place ce fac” 

Dar tu ești mereu pe fază! E greu să fii așa atent la fiecare moment!

Îmi place ce fac! Îmi place că "Săriți de pe fix!" e și un proiect care se mulează pe mine! Eu sunt țăcănită și mai ales și faza asta că a trebuit să ne schimbăm rolurile pentru mine este excepțional pentru că pot să-mi iau orice față, orice haine, pot să intru cum vreau eu în orice personaj și e un proiect lejer, asta îmi place foarte mult! Mie dacă îmi dai ceva să învăț e cam greu pentru mine. S-a făcut un casting riguros și uite că am luat mai departe! Chiar râdem!

Ești în cea mai bună perioadă a ta cu toate proiectele profesionale și tot ce ți se întâmplă acum?

Nu știu dacă sunt în cea mai bună formă a mea, au fost și perioade, dar acum e ceva care e nou, care atinge mai multe arii, și actorie, și glume și cântat, e mai complex.

Ai mai accepta vreodată provocarea de a pleca în junglă, cum a fost "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"?

În momentul în care ești acolo nu ai ce să faci, iei niște decizii în funcție de momente. Dacă cineva îmi spunea că e atâta de greu, nu mă mai duceam. Aș mai reveni oricând pentru că pentru mine a fost o transformare foarte faină. Eu nu am văzut forța asta în mine! Până la urmă eram un șoricel și deodată trebuia să mă transform într-o fiară, într-o panteră, și m-am transformat.  Și acum când mai fac probe care sunt greuțe și aici, ce să mai țip, eu care  am fost în junglă, dar tot mi-e frică!

Ce ți se pare greu la "Săriți de pe fix!"?

Planul înclinat e mai deosebit pentru că se alunecă ca lumea, te duci la vale, nici nu te vezi. Eu sunt veterană!

Te-ai accidentat, s-a întâmplat ceva?

Da, uite aici! Prima dată a fost o floricică, acum a ieșit tot câmpul. Eu sunt obișnuită să cad, și în junglă cădeam de 10 ori pe zi și nu era Plan înclinat, cădeam că așa mă împiedic eu. Și aici mi-e foarte ușor să cad. E normal, e ca și cum merg eu pe stradă. Dar dacă mai ai și o coajă de banană, te duci la vale ca lumea!

Cum te menții tu în formă?

Mai ușor cu saormița, cu pizza,  mai mergi pe jos, mai faci un Plan înclinat la sală, dacă nu vii aici, la "Săriți de pe fix!", la emisiune.  Cu Planul ăsta înclinat, cred că 1000 de calorii tot ard, mie îmi place mult când mă pune, mă fac fit!

Gătești acasă?

Câteodată gătesc, nu tot timpul dar dacă pun suflet în mâncare, iese, wow, ciorbă de-aia moldovenească ca lumea!

Din punct de vedere sentimental ești bine?

Cu "corasonul" sunt cu Serghei și ne-am făcut grădina, am avut și primul meu dovlecel în grădină, mai pe bio. Este minunat! Stau și aproape de filmări, foarte aproape, vin așa. E foarte fain!

Chiar ne și înțelegem, ne-a apropiat și mai mult "Sunt celebru, scoate-mă de aici" pentru că ne-am dat seama că ne e foarte dor unul de altul, chiar ne-a fost dor unul de altul și am conștientizat calitățile noastre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
banner sonia trifan png
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
image
actualitate.net
image
actualitate.net