Karmen, fiica mai mare a lui Adrian Minune, recunoscătoare pentru părinții ei: „Nu m-au lăsat niciodată să mă pierd pe mine”

#Exclusiv Click!

După anunțul separării de soțul ei,  omul de afaceri Bogdan Căplescu cu care are împreună o superbă fetiță de 5 ani, pe Sofi, Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune nu a avut timp de suferit sau dacă a făcut-o a știut să ascundă bine acest lucru.

Frumoasa și talentata artistă a fost mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze și nu a lăsat să i se vadă nicio urmă de tristețe pe chip. Familia ei numeroasă și în mod special părinții ei, Cati și Adrian Simionescu, care i-au dat o educație aleasă și s-au ocupat exemplar nu doar de ea ci și de ceilalți doi frați ai ei, Adriana și Adrian JR, nu au lăsat-o nicio clipă singură pe Karmen. Au învăluit-o cu dragostea lor și i-au fost alături în astfel de momente nu tocmai ușoare. De altfel, după despărțirea de soțul ei, Karmen s-a mutat într-un apartament de la Dristor, acolo unde a și crescut și se ocupă îndeaproape de fetița ei de 5 ani, Sofi, pe care o duce în fiecare dimineață la grădiniță, dar și de cariera ei muzicală și parcă înflorește pe zi ce trece.

„Ei sunt puterea mea”

Pentru că este recunoscătoare pentru ceea ce a primit mereu de la părinții ei dar și o fire ambițioasă, Karmen și-a dorit să le mulțumească public celebrului ei tată, Adrian Minune, dar și mamei sale, care nu au lăsat-o niciodată la greu și pe care îi apreciază nespus.

"De mică mi-am dorit sau fiu om mare.. dar când realizăm că viața nu e mereu așa cum ne dorim, înțelegem că doar iubirea aia pură ne face să fim mai buni. Ei sunt puterea mea, oamenii care nu m-au lăsat niciodată să mă pierd pe mine și mi-au amintit mereu cine sunt, cu adevărat. Cineva drag mi-a zis o dată “Iubește-ți părinții și apreciază-i cât timp îi ai lângă tine”. Vă iubesc! #comoară", a fost mesajul postat de Karmen Simionescu pe rețelele de socializare. 

În momentul în care s-a mutat la casă ei, Karmen le-a mai transmis și în 2020 un mesaj părinților săi, în care le mulțumea pentru că au adus-o pe lume și pentru iubirea lor necondiționată pe care i-au oferit-o de-a lungul timpului.

"Am crescut și mi-am luat zborul. A trebuit să mă desprind ușor de ei ca să mă pot maturiza, să mă simt femeie, și mai apoi, mamă. Aproape că i-am forțat să accepte gândul că mă vor vedea mai rar. Iubirea lor necondiționată mi-a dat aripile de care aveam nevoie. M-am grăbit să fiu om mare. Acum eu sunt cea care ar da orice să poată petrece cât mai mult timp cu ei. Mi-e dor să mă pot răsfăța în brațele lor sau să le spun ce mă doare. De când a venit @iambabyrossi în viața mea înțeleg cum te iubește un părinte. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat viață și mi-ați oferit cea mai frumoasă copilărie!", spunea artista în urmă cu câțiva ani.

„Eu sunt destul de fericită”

 Acum, în pragul divorțului, Karmen s-a reîntors într-una din casele părintești și este și mai apropiată de părinții și familia ei. Cu muzica se descurcă de minune și tocmai ce a scos o piesă nouă  cu Bogdan de la Ploiești. Și ca mamă de fetiță excelează.

"Eu sunt destul de fericită cu ceea ce fac în ce privește cariera mea muzicală, doar că eu sunt foarte competitivă, în general, și mereu există loc de mai bine", ne-a mărturisit Karmen la un recent eveniment monden, care, de asemenea, a spus și că nu îi pasă de gura lumii.

"Atunci când sunt cu Sofi, sunt mămică"

 "Lumea te face mare, lumea te îngroapă, lumea va vorbi de tot ceea ce faci tu, bine sau rău. Reclama negativă e tot reclamă dar ce e cel mai important este să fii tu bine cu tine și să accepți că nu poți să fii pe placul tuturor. Este imposibil! Cele mai mari emoții le am atunci când cânt cu tata. Tată parcă întinerește, nu îmbătrânește, nu știu ce face, dar vrem să știm și noi secretul!", ne-a mai povestit Karmen care atunci când e cu fiica ei lasă totul deoparte.

"Atunci când sunt cu Sofi, sunt mămică, ea are nevoie de toată atenția mea", a mai precizat artista.

Karmen Simionescu a anunțat pe Instagram că divorțează de tatăl fiicei sale, Sofi (5 ani), omul de afaceri Bogdan  Căplescu.

Cei doi s-au cununat civil pe 29 iulie 2019 și au avut o petrecere ca la nuntă,  cu zeci de artiști care au făcut spectacol atunci și a transformat evenimentul într-unul dintre cele mai importante ale verii. Karmen Simionescu și soțul ei nu au apucat încă să facă și nunta și artista să îmbrace cu adevărat și rochia de mireasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Irinel Columbeanu
image png
banner dorian popa png
madonna iubit (2) jpg
goldie hawn gettyimages jpg
banner andreea esca png
banner Nouria Nouri png
banner Cristina Spătar
image
actualitate.net
image
actualitate.net