Cine este Alex, marele câștigător al emisiunii The Floor. Reacția fabuloasă a lui Dan Negru, când l-a anunțat ca pleacă acasă cu 50.000 de lei

30 septembrie 2024 13:00   PrimeTime

Marele premiu în valoare de 50.000 de lei pus la bătaie de emisiunea The Floor, de la Kanal D, moderată de Dan Negru, a fost câștigat de Alex, de profesie actor. Acesta a reușit să fie cel mai bun dintre toți concurenții și să își adjudece merele premiu. 

Aseară, în cadrul emisiunii de la Kanal D, care a ținut cu sufletul la gură telespectatorii, în urma celor patru ediții pline de suspans, Alex a reușit să plece acasă învingător. Lupta pentru victorie a fost între el și Vlad, acesta din urmă remarcându-se prin câștigarea a 9 dueluri, iar Alex doar 3. 

Alex și Vlad s-au luptat pentru marele premiu al emisiunii The Floor

Finala emisiunii a fost plină de suspans atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Atât Vlad, cât și Alex s-au luptat sub presiunea ultimei întrebări care avea mai multe răspunsuri, însă doar unul dintre ele era cel corect. 

Domeniul final a fost cu „Ingrediente cheie” din domeniul culinar, iar cei doi concurenți au fost nevoiți să aleagă ingredientul care se regăsea în preparatele care au fost propuse de emisiune. 

Dan Negru: „Despre oameni ca Alex și ca Vlad este The Floor!”

Bravo, Vlad! 9 dueluri, ai pierdut în finală. Despre oameni ca Alex și ca Vlad este The Floor!”, a spus Dan Negru, în marea finală a emisiunii de la Kanal D pe care o moderează.

După cele 4 ediții incendiare în care inginerul Vlad a deținut controlul și a câștigat cele mai multe dueluri, a pierdut în marea finală în fața lui Alex, pe domeniul „Ingredientul Cheie”. Cu un avans de doar câteva secunde, Alex a reușit să câștige marele premiu de 50.000 de lei, care se pune la bătaie o dată la 4 ediții. În fiecare ediție The Floor, participantul care, la final de seară, are cel mai mare teritoriu, câștigă premiul de 5.000 de lei.

Mai multe