Claudia Ghițulescu răspunde atacurilor Elenei Merișoreanu. Ce declarații a făcut interpreta de muzică populară

22 octombrie 2024 23:00   PrimeTime

Folclorul românesc este zdruncinat de un alt scandal care ar a pornit între două cântărețe celebre de muzică populară. Una dintre părțile implicate este Elena Merișoreanu, iar cealaltă este Claudia Ghițulescu. Artista a făcut o serie de acuzații dure la adresa colegei de breaslă. 

Claudia Ghițulescu se numără printre persoanele care au intrat în vizorul Elenei Merișoreanu. Dacă în urmă cu o seară făcea diverse declarații în mediul online, acum a venit rândul Claudiei să reacționeze. 

„Sunt șocată pentru că mereu am respectat-o!”

Claudia Ghițulescu mărturisește că nu știe de unde a început acest conflict dintre ea și Merișoreanu. Mereu a considerat-o ca pe o a doua mamă și a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Cu toate acestea, Elena ar fi dat dovadă de un comportament care a lăsat de dorit față de colega sa de breaslă: a înjurat-o și a blestemat-o. 

„Pentru prima dată când am auzit ceea ce a comentat doamna Merișoreanu și sunt șocată pentru că mereu am respectat-o, pentru mine a fost chiar ca o mamă și nu înțeleg de unde atâtea lucruri să le spună pe care nu le dovedește. Să spui că ai auzit, că a făcut... când eu m-am dus la dumneaei la o emisiune și i-am zis: ”Sărut mâna, ce faceți?” și a început să urle, dar știți ce înseamnă urlat? Și țipat, o am înregistrată.

Eu eram cu telefonul în mână și am rămas șocată. (...) Atunci a spus că i-a spus dumneaei cineva, nu înțeleg, nu am înțeles niciodată care este problema. (...) A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească, să îmi dorească... Doamne, câte mi-a zis”, a declarat Claudia Ghițulescu, la Știrile Antena Stars.

„Nu e vorba de nicio invidie”

Artista a mărturisit că nu înțelege ce soi de probleme are Elena Merișoreanu cu ea, mai ales că între ele nu a existat niciodată vreo dispută. La final, cântăreața a punctat faptul că sentimentele sale față de Elena Merișoreanu rămân neschimbate.

„Nu m-am certat! Nu am avut nimic cu doamna Merișoreanu! M-a afectat pentru că eu nu știu nimic din ce spune dumneaei să fi făcut. Nu știu! (...) O respect, o iubesc și asta este, e alegerea dumneaei ce vrea să facă. (...) Nu e vorba de nicio invidie, nici din partea dumneaei, nici din partea mea”, a mai declarat artista.

Mai multe