Claudia Ghițulescu, sărbătorita zilei! Cum își petrece artista onomastica și ce cadouri își mai dorește de la viață

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Azi e și ziua onomastică a interpretei de muzică populară Claudia Ghițulescu. Îndrăgita artistă se serbează cu prietenii și ne-a povestit pentru Click! de unde i se trage numele de sfântă, Elena. Nașii ei de botez sunt chiar părinții lui Valentin Sanfira.

Claudia Ghițulescu are de toate acum și nu își mai dorește decât să fie fericită, o familie și chiar un copil.

Claudia, cine ți-a spus, de fapt, și Elena?

Port numele Elena, numele nașei mele de botez. Nașii mei de botez sunt părinții lui Valentin Sanfira. Tatăl meu cu tatăl lui Valentin Sanfira sunt verișori. Așa că de la nașii mei de botez, pe lângă bincuvântările botezului, am primit și harul muzicii. 

Cum te răsfățau părinții tăi, de ziua ta, când erai mică?

La mine era mereu curtea  plină cu toate fetele, prietenele mele, vecinele, rudele, veneau și îmi aduceau fllori, bujori, în mod special, și de atunci floarea mea preferată e bujorul.  Și acum am bujor în vază și nu-mi lipsește niciodată la onomastica mea. Făceam o masă mare în curte. Primeam rochii, parfumuri, dar niciodată nu am pus accent pe cadouri.

 Dar acum ce îți dorești de ziua ta?

Vreau să mențin tradiția și să ies la masă cu prietenii.  Îmi doresc liniște și fericire și multe concerte și evenimente, să fiu în mijlocul oamenilor!

Ți-ai vizitat recent părinții la Craiova!

Am petrecut două săptămâni la Craiova, am fost în Oltenia, am stat la părinții mei și mi-am vizitat toate neamurile, am fost inclusiv la bunicii mei la mormânt. De Paște la noi se face o  pomană pentru adormiți  și dacă tot am fost în zonă am mers și eu la bunicii mei să le aprind o lumânare și să le dau lumină.

Ce îți mai dorești în acest moment pentru tine?

Cam am de toate. Nu am decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu care parcă pe zi ce trece așează lucrurile și mai bine și mai frumos decât m-am așteptat în viața mea.

Se anunță un iubit vara asta pentru Claudia Ghițulescu?

Nu știu, s-ar putea să fie cineva, mi-e drag...dar prefer să nu mă mai grăbesc... Mi-aș dori tare mult un copil! Sunt foarte sigură că Dumnezeu mă va binecuvânta și cu copil și cu familie doar că de data asta îl las pe Dumnezeu să le așeze  pe toate cum e mai bine pentru mine.

Cum ai grijă de tine în perioada asta, mai ales că se apropie vara?

Am program de sală zilnic, și am și un instructor personal care se ține de capul meu și nu mai am cum să trag chiulul de la sport. Fac tratamente corporale, masaj și am grijă la alimentație. Încerc să țin și intermitent fasting.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net