Claudia Ghițulescu, dezvăluiri dureroase din mariajul cu fostul soț alcoolic: „I se schimba comportamentul, era mult mai vulgar"

Ultima actualizare:

Claudia Ghițulescu, cunoscută artistă de muzică populară și interpretă apreciată, a împărtășit o poveste personală tulburătoare despre experiența sa într-o relație marcată de alcoolismul partenerului său. În cadrul podcastului „Povești de film cu Mara Bănică", Claudia a discutat despre dificultățile întâmpinate în căsnicia sa și modul în care acestea au afectat evoluția relației.

Claudia Ghițulescu a fost căsătorită cu un bărbat alcoolic / Sursă foto: arhivă personală
Claudia Ghițulescu a fost căsătorită cu un bărbat alcoolic / Sursă foto: arhivă personală

Artista a dezvăluit că relația sa cu soțul, pe care l-a cunoscut și a intrat într-o căsnicie după o perioadă de trei ani și jumătate de curtare, a fost inițial una plină de speranțe și iubire. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul a trecut, Claudia a început să observe schimbări în comportamentul soțului său, inclusiv o creștere a consumului de alcool și schimbări de atitudine.

Mara Bănică: Ai fost și ești foarte curtată. Au roit bărbați în jurul tău, mă gândesc.

Claudia Ghițulescu: Da, așa este. Dar am făcut în așa fel încât să nu intru într-o relație până nu am fost sigură de situație, adică nu am vrut să sufere nici el, nici eu. Până când nu am fost sigură pe chimia dintre noi, pe compatibilitate, nu am intrat niciodată într-o relație.

Mara Bănică: Și cum deveneai sigură pe chimie și pe compatibilitate?

Claudia Ghițulescu: Vorbesc foarte mult la telefon, îmi dau seama de cum stau lucrurile, vorbim la telefon și foarte greu accept să ne vedem

Mara Bănică: Trebuie să treacă deci testul telefonului.

Claudia Ghițulescu: Da, două trei luni tot îi țin la telefon.

Mara Bănică: La un moment dat, te-ai căsătorit. Din senin, dintr-o dată

Claudia Ghițulescu: Da. După o relație de trei ani și jumătate. Noi stăteam foarte aproape. Eu în Prelungirea Ghencea, el pe lângă Marriott, și el a avut o altă tactică. Venea sub balconul meu. Îmi spunea, coboară, ți-am adus o floare. Nu am mai trecut de testul telefonului. El tot insista, venea, ți-am adus o floare, ți-am adus nu știu ce. Atunci, pentru prima dată, am început lucrurile cumva cum nu voiam eu.

A fost o legătură foarte frumoasă până la căsătorie. Nu am crezut vreodată că omul ăla poate să se schimbe așa. M-a curtat 3 ani și jumătate. 

Artista a început să vadă schimbări în comportamentul partenerului ei

După ce a locuit împreună timp de jumătate de an până la un an, Claudia a observat schimbări semnificative în comportamentul soțului său, care a devenit tot mai absent și evitant în relație. Cu toate acestea, Claudia a încercat să ofere sprijin și să încurajeze schimbarea, recunoscând că este nevoie de un efort comun pentru a depăși aceste provocări.

Claudia Ghițulescu: După 3.5 ani am avut o mică discuție, simțeam niște lucruri pe care nu știam cum să i le spun. După jumătate de an, un an ne-am mutat împreună, și eu când plecam în weekenduri el lunea nu venea să doarmă cu mine. El se ducea la el la restaurant, avea și el petreceri. Îl vedeam cumva schimbat la telefon <Cred că-i place să bea>, mi-am zis eu. I-am zis lui că nu-mi place lucrul acesta, eu sunt o persoană sinceră și directă, poate că a fost și greșeala mea că nu am fost mai diplomată. Eu sunt învățată când un om are ceva, să-l las în pace. Îi spun o dată, de două ori, dar nu e cazul să-i schimb eu viața.

Toată lumea bea, dar important e cum te comporți. Lui i se schimba comportamentul, era mult mai curajos, să nu zic tupeist, mai vulgar, ceva spre direcția asta. Și la un moment dat i-am zis că nu-mi plac lucrurile astea și să ne oprim. Făcusem 39 de ani, îmi doream familie și copil. El mi-a recunoscut că are această problemă și mi-a cerut să-l ajut.  Și i-am zis: <bine, dar eu nu știut ce să fac, eu doar îți zic că nu e ok>. La un moment dat, iar m-am supărat și i-am zis că nu pot să duc lucrul ăsta. Știa că sunt foarte credincioasă, m-a luat la Biserică, s-a pus în genunchi, s-a rugat, mi-a zis te rog să mă ajuți , am o problemă.

L-am blocat la telefon și mi-am zis că încep o altă viață. După 9 zile, a zis că vrea să vină să-și ia hainele de la mine. I-am zis să vină, dar că într-o oră trebuie să plec, am un concert la Constanța. Au trecut 30 de minute, eu i-am dat mesaj: <o să-ți las ușa deschisă, eu o să fiu în baie să mă machiez, tu-ți iei totul și pleci>. El a zis bine. M-am dus m-am machiat, îmi făceam totul la baie și când să ies pe ușă era el cu un buchet de flori și cu un inel și mi-a zis: <vreau să fii soția mea, nu vreau să ne despărțim>.

Eu zic: <stai puțin, tu ai venit pentru altceva>. Ne-am așezat pe canapea și i-am spus: <tu știi că lucrurile între noi nu sunt ce trebuie>. El a promis că se schimbă. Mă sună Mariana Ionescu în acel timp, cu care cântam în concert. I-am răspuns, am zis că poate are nevoie să intru înaintea ei. Dar ea mi-a zis: <spune-mi că ai zis da, spune-mi că îți vine inelul>. Eu i-am zis: <Maria nu e ce trebuie>. Am spus că în momentul ăla nu pot să dau un răspuns. Toată lumea a început zi că ai zis da, el era un băiat foarte bun. Ne-am căsătorit.

Problemele legate de alcoolism au devenit din ce în ce mai evidente, iar Claudia a încercat să discute deschis cu soțul său despre aceste aspecte. Cu toate acestea, abordarea deschisă a fost însoțită de dificultăți în comunicare și de neînțelegeri. Artista a subliniat faptul că a simțit nevoia să pună capăt relației, având în vedere toate aceste lucruri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0864056261 jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
madalin voicu jpg
oana zavoranu colaj instagram jpg
Pro TV png
image png
netflix pexels jpg
film premiera romania jpg
"Mare bucurie, mare fericire! Am început sezonul 20 “Te cunosc de undeva”!", spune Temi
image
actualitate.net
image
actualitate.net