Lor le poți spune „La mulți ani!” Vedetele de la noi care-și serbează astăzi ziua de nume

Printre românii care își serbează ziua onomastică pe data de 21 mai, se numără o mulțime de vedete din showbizul autohton. Ei sunt cei care le poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena.

 Vedetele care își serbează astăzi ziua onomastică / Sursă foto: Colaj Facebook
Vedetele care își serbează astăzi ziua onomastică / Sursă foto: Colaj Facebook

Elena Gheorghe și Elena Ionescu își serbează ziua onomastică pe 21 mai

Una dintre sărbătoritele zilei de 21 mai este Elena Gheorghe. Cântăreața se numără printre cele mai apreciate voci din România și reușește de fiecare dată să își încânte fanii prin talentul ei muzical. Vedeta s-a născut pe data de 30 iulie 1985 și a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de 3 ani. În 2010 a lansat mai multe piese care au făcut furori în rândul telespectatorilor, iar la un an distanță s-a căsătorit cu trombonistul Cornel Ene. Cei doi formează o familie minunată, având împreună un fiu pe nume Nicholas Răzvan, dar și o fetiță pe nume Amelie.

Elena Ionescu este și ea pe lista celor care își sărbătoresc ziua onomastică de Sf. Constantin și Elena. Cântăreața s-a născut pe 17 mai 1988 la Caracal și a fost pasionată de muzică de când era doar un copil. În 2006 s-a alăturat trupei Mandinga, iar din 2016 și-a continuat cariera solo.

Inna, Constantin Enceanu, Adela Popescu și Cătălin Măruță poartă numele Sfinților Constantin și Elena

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută atât în România, cât și peste hotare pe numele de Inna, își serbează astăzi ziua onomastică. Celebra artistă s-a născut pe 16 octombrie 1986 în Mangalia și a cunoscut succesul în industria muzicală în anul 2008. La acea vreme, Inna lansa primul ei album numit „Hot”. Ulterior, aceasta a lansat și alte piese precum „Deja Vu” sau „Love”, care au răsunat peste tot în lume.

De asemenea, Constantin Enceanu, cunoscutul interpret de muzică populară se numără printre sărbătoriții zilei de 21 mai. Acesta are o carieră impresionantă în lumea muzicii folclorice, iar de-a lungul timpului a reușit să fie printre cei mai apreciați cântăreți din România.

Puțini știau că alte două vedete din showbiz poartă numele Sfinților Constantin și Elena. Este vorba despre Adela Popescu și Cătălin Măruță. Numele întreg al actriței este Adela-Elena Popescu, în timp ce prezentatorul TV poartă numele de Constantin Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net