Cea mai bogată artistă din România! Locuiește într-o casă de peste un milion de euro și are o avere impresionantă

Ultima actualizare:

Are 37 de ani, casa în care locuiește trece de milionul de euro, are o mulțime de fani, o carieră solidă, cu un succes imens atât în țară, cât și peste hotare, și a strâns o avere impresionantă în conturi. Iată cine este cea mai bogată artistă din România!

Cine e cea mai bogată artistă din România? Foto: Instagram
Cine e cea mai bogată artistă din România? Foto: Instagram

La peste 15 ani de la debutul său în industria muzicală românească și lansarea primei piese, artistul român care stă cel mai bine din punct de vedere financiar este Inna, în vârstă de 37 de ani. De când s-a lansat, cântăreața a făcut furori și a reușit să susțină nenumărate concerte atât în România, cât și în străinătate, iar asta a ajutat-o să aibă un public larg și o mulțime de fani și acolo.

Inna și-a îmbunătățit veniturile odată ce piesa sa „Hot”, apărută în 2009, a devenit hit internațional. A început să fie cunoscută inclusiv în SUA, unde pentru un corcert solicită nici mai mult și nici mai puțin de 40.000 de euro. Pe când în țară, suma este undeva între 10.000 si 15.000 de euro. Mai mult decât atât, artista deține bolizi de lux în valoare de sute de mii de eur, iar casa în care locuiește trece de milionul de euro. Așadar, ce avere are Inna?

Averea pe care o deține Inna

Averea pe care o deține celebra cântăreață Inna / Foto: Instagram
Averea pe care o deține celebra cântăreață Inna / Foto: Instagram

Inna ocupă poziția de cea mai bogată vedetă din România. Averea estimată a cântăreței se situează la peste 23 de milioane de euro, mai mult decât orice alt artist din țara noastră, potrivit playtech.ro. Astfel că nu ne este de mirare că locuiește într-o vilă ce depășește un milion de euro, situată într-un cartier rezidențial de pe raza comunei Pantelimon. 

Cu toate acestea, cele mai mari investiții le face în cariera sa de artist, haine, mai ales în ținutele de scenă. De asemenea, pe lângă cariera de succes și averea impresionantă, Inna este împlinită și în plan sentimental, fiind într-o relație de mulți ani cu rapperul Deliric.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net