Claudia Ghițulescu, schimbată total de două luni de zile! Artista și-a vindecat traumele! "M-au făcut să pun cap la cap situații prezente în viața mea..."

#Exclusiv Click!

Claudia Ghițulescu este mai liniștită și fericită ca oricând! Interpreta de muzică populară și-a schimbat radical tonusul de două luni de zile și toate prietenele sale o invidiază pentru starea pe care o are acum.

A fost o bună perioadă în care artista a avut stări de neliniște și nesiguranță și câteva traume din trecut, legate de abandon și dobândite în copilărie, care îi dădeau târcoale.

"Multe dintre fricile și nesiguranțele mele erau moștenite"

Apelând la ajutorul unui psiholog, Claudia Ghițulescu a înțeles mai bine cum să își gestioneze emoțiile și s-a eliberat.

"Viața mea a fost într-o continuă neliniște până am descoperit puterea terapiei și a constelațiilor familiale. Aceste metode mi-au transformat viața, oferindu-mi claritate și eliberare. Înainte de a începe terapia, mă simțeam prinsă într-un cerc nesfârșit de neliniște și nesiguranță. Situațiile mele păreau de neînțeles și nu știam de unde să încep și nu luam nimic în seamă", a început să ne povestească interpreta de muzică populară care a aflat cu această ocazie și despre însemnătatea constelațiilor familiale.

"Am aflat despre constelațiile familiale de la verișoara mea primară, Maria Stănică, care este mentor în manifestarea conștientă. Mi-a povestit despre experiență. Curiozitatea și dorința de a găsi soluții m-au determinat să fac primul pas și să mă înscriu la o sesiune cu un psiholog foarte bun, Adriana Birlică, cu care am rezonat instantaneu. Terapia a început cu o sesiune de evaluare unde am discutat despre situațiile din viața mea. În cadrul constelațiilor familiale, am descoperit tipare adânc înrădăcinate care își aveau originea în generațiile anterioare. Fiecare sesiune a fost revelatoare și m-a ajutat să înțeleg mai bine legăturile dintre trecut și prezent.

Prin terapie, am realizat că multe dintre fricile și nesiguranțele mele erau moștenite și nu neapărat rezultatul experiențelor mele personale. Conștientizând aceste lucruri, am reușit să le înfrunt și să le depășesc. Am început să mă simt mai liberă, mai încrezătoare și mai capabilă să îmi controlez destinul", a mai declarat pentru Click! Claudia Ghițulescu.

 "Constelațiile familiale au fost cheia către o viață și mai liniștită și chiar fericită, pentru mine"

Claudia Ghițulescu parcă radiază acum pentru că simte că s-a eliberat și a învățat să își gestioneze stresul mai bine, punând cap la cap și găsind rezolvare pentru toate situațiile din viața ei.

Mai mult decât atât, prin toate ședințele de terapie făcute, interpreta de muzică populară a putut astfel să revină și asupra unor aspecte mai neplăcute din viața ei, legate de relații, pe care acum le-a înțeles.

„Chiar și după încheierea sesiunilor de terapie, impactul lor se resimte în fiecare aspect al vieții mele. Am învățat să gestionez mai bine stresul, să îmi îmbunătățesc relațiile și să trăiesc în armonie cu mine însămi. Am făcut atât sesiuni de terapie și constelație, cât și cursuri pe perioade mai lungi, care m-au făcut să pun cap la cap, situații prezente în viața mea, cum ar fi închiderea inimii în fața bărbaților, pentru care nici măcar nu aveam ochi, sau traume de abandon dobândite în copilăria mea, pe care le-am resimțit din plin în viața mea de adult. Terapia, cursurile și constelațiile familiale au fost cheia către o viață și mai liniștită și chiar fericită, pentru mine. Aș sfătui pe toți care simt că sunt ținuți în loc, că orice ar face și lângă oricine ar fi, nu își găsesc liniștea și fericirea, să exploreze aceste metode și să descopere puterea transformării personale", a mai completat artista care se simte extraordinar după ședințele de terapie și le îndeamnă pe toate femeile să facă asta atunci când vor să se elibereze și să își schimbe puțin gândirea și percepția asupra vieții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
Alin Oprea a spus adevărul despre despărțirea Talisman foto arhivă personală
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net