Claudia Ghițulescu s-a refugiat în muzică! Nu este pregătită să primească un bărbat în viața ei: „Nu am găsit...”

#Exclusiv Click!

Claudia Ghițulescu (43 de ani) muncește de zor. Artista scoate piesă după piesă și pregătește noi melodii pentru publicul său. Munca o ajută să nu se gândească la faptul că este încă singură și deocamdată nu este pregătită să aibă o nouă relație.

Chiar și astrele sunt de acord că artista muncește prea mult. Invitată la un moment dat în emisiunea lui Cristi Brancu, artistei i s-a făcut harta astrologică de către astrologul Sanda Ionescu.

„Nu am găsit bărbatul pe care să îl iubesc mai mult decât meseria mea”

Eu sunt foarte conștiincioasă. Chiar și astrele zic asta. Așa mi-a ieșit în harta mea astrologică, faptul că sunt pusă mai mult pe muncă, sunt prea muncitoare. Nu am când să mă mai gândesc la mine pentru că eu am pus mereu munca pe primul loc dar nici nu am găsit bărbatul pe care să îl iubesc mai mult decât meseria mea, muzica. Încă îl aștept! Nu a fost o prioritate pentru mine!”, ne-a mărturisit artista de muzică populară pentru Click!

Vedeta a devenit mai precaută după ce a trecut prin mai multe dezamăgiri și probleme în viața personală și a avut mai multe lecții de învățat așa că nu se mai aruncă nerăbdătoare înainte atunci când vine vorba de o nouă relație.

După divorțul din 2019, pe motivul infidelității soțului, și după pierderea sarcinii, Claudia Ghițulescu și-a revenit și nu duce lipsa deloc de pretendenți, dar deocamdată își dorește să se concentreze pe cariera sa, mai ales că evenimentele „curg” și nu are deloc timp să respire. În plus, are și un nou membru în familia ei, un patruped, o cățelușă pufoasă, albă, pe care a primit-o cadou de la prietena ei, Cristina Spătar, și care o ține și ea destul de ocupată.

Pe pagina ei de Facebook, Claudia Ghițulescu a postat pe 22 septembrie un citat despre iubire:

,,𝑁-𝑎𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑠𝑝𝑢𝑛 𝑝𝑒 𝑐𝑖𝑛𝑒 𝑎𝑚 𝑖𝑢𝑏𝑖𝑡,  𝑑𝑎𝑟 𝑎𝑚 𝑖𝑢𝑏𝑖𝑡.𝑁-𝑎𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑠𝑝𝑢𝑛 𝑝𝑒 𝑐𝑖𝑛𝑒 𝑖𝑢𝑏𝑒𝑠𝑐,  𝑑𝑎𝑟 𝑖𝑢𝑏𝑒𝑠𝑐.𝑁-𝑎𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑠𝑝𝑢𝑛 𝑝𝑒 𝑐𝑖𝑛𝑒 𝑎𝑠̦𝑡𝑒𝑝𝑡,  𝑑𝑎𝑟 𝑎𝑠̦𝑡𝑒𝑝𝑡.𝐼𝑛𝑖𝑚𝑎 𝑛𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑟𝑖𝑝𝑖,  𝑑𝑎𝑟 𝑑𝑒𝑠𝑒𝑜𝑟𝑖 𝑧𝑏𝑜𝑎𝑟𝑎̆.𝑁-𝑎𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑠𝑝𝑢𝑛 𝑑𝑒 𝑐𝑖𝑛𝑒 𝑚𝑖-𝑒 𝑑𝑜𝑟.... 𝑑𝑎𝑟 𝑚𝑖-𝑒 𝑑𝑜𝑟.... 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑑𝑜𝑟...", versuri din care reiese faptul că artista este o fire melancolică.

I-a plăcut să învețe

Din surse sigure am aflat că artista Claudia Ghițulescu a terminat două facultăți, Științele Economice și Facultatea de Muzică, și are un Master în Politică, SNSPA. Așa că pe lângă muzică, artista are cu ce se lăuda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net