Cătălin Bordea, afectat de divorțul de fosta soție și moartea mamei sale. Fostul partener al Liviei face dezvăluiri despre ședințele de terapie la care a apelat

Ultima actualizare:

Viața lui Cătălin Bordea nu a fost tot timpul doar lapte și miere. Actorul a trecut prin perioade grele de-a lungul timpului, mai ales după ce a divorțat de Livia Eftimie, fosta lui soție.

Cătălin Bordea a mers la psiholog după ce a divorțat și și-a pierdut mama
Cătălin Bordea a mers la psiholog după ce a divorțat și și-a pierdut mama

Cătălin Bordea, despre ședințele la psiholog

Cătălin Bordea a trecut printr-un adevărat coșmar în momentul în care el și soția sa și-au spus adio. Ulterior, actorul a mai primit o lovitură, atunci când și-a pierdut mama, care s-a stins din viață din cauza unei boli nemiloase. Zâmbetul i-a dispărut de pe chip, odată cu aceste confruntări, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog. Acum, la un an după divorț, artistul face dezvăluiri cu privire le ședințele de terapie care l-au ajutat să depășească mai ușor momentele grele.

 „E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică...A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea în cadrului unei emisiuni TV.

În plan profesional s-a bucurat de un mare succes

Cătălin Bordea
Cătălin Bordea

Cu toate acestea, în plan profesional, Cătălin Bordea a avut parte doar de succes. Comediantul s-a concentrat pe proiectele sale și nu a pierdut nici măcar o oportunitate care i-a adus beneficii în carieră.

„Singur toată viața, ce să fac...(....) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea(...) M-a sunat câteva zile la rând (n.r. regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine. Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine”, a mai mărturisit Cătălin Bordea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Depay Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
adela popescu si radu valcan instagram jpg
netflix pixabay png
monica tatoiu
image png
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net