Claudia Pătrășcanu îl avertizează pe Bădălău: „O să ajungă ca Irinel Columbeanu! Își ținea nevasta pe la poartă”

25 decembrie 2023 8:03   PrimeTime
Ultima actualizare:

Divorțul s-a terminat cu chiu cu vai după ani de zile, dar Claudia Patrascanu nu l-a  iertat nici acum pe Gabi Bădălău. I-a prezis că o să ajungă la fel de rău precum Irinel Columbeanu, după ce a lăsat-o pe străzi cu doi copii! 

Claudia Pătrășcanu (45 de ani) e încă foc și pară pe fostul ei soț și tatăl copiilor ei, afaceristul Gabi Bădălău

Deși la un moment dat părea că-și va reface viața cu alt bărbat misterios, Claudia nu ratează noci o ocazie să-i mai trimită niște săgeți otrăvite afaceristului din Bolintin Vale, aflat acum intr-o relație cu Bianca Drăgușanu. 

Claudia Patrășcanu, necruțătoare cu Irinel Columbeanu: „Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa”

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu l-a avertizat pe Gabi Bădălău că v-a împărtăși și el la bătrânețe  soarta crudă a fostului milionar Irinel Columbeanu, ajuns acum într-un azil, pe care nu are cu ce-l plăti, părăsit de familie. 

Solista l-a comparat pe Bădălau cu Columbeanu, care se căiește acum amarnic că o ținea pe Monica Gabor pe la porți ca să o vadă pe fiica lor, Irinuca. 

 „Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. 

A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe? La Columbeanu mă refer. Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? 

A spus-o chiar el (n.r. Columbeanu). Banii strică vieți și banii m-au nenorocit. Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, a spus Claudia Pătrășcanu, în podcastul lui Cătălin Măruță. 

Claudia nu-l iartă pe Bădălău:  „M-a dat afară cu copiii din casă!”

Claudia Pătrășcanu nu-l va ierta în veci pe Gabi Bădălău că a lăsat-o pe străzi, împreună cu cei doi băieți ai lor, Nicholas și Gabriel. 

„Eu în viața asta pot să iert orice și să trec peste orice. Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. 

Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot. Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine”, a mai spus artista, cu amărăciune în suflet. 

Claudia Patrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2015 și au fost împreună timp de 4 ani. Cei doi s-au despărțit cu scandal, după ce solista l-a acuzat pe afacerist că și-ar fi găsit o amantă și că nu i-ar mai fi păsat deloc de familie. 

Mai multe