Monica Bîrlădeanu, o adevărată apariție ca jurat la iUmor!

8 martie 2022 8:56   PrimeTime
Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu este cel de-al patrulea jurat iUmor, astfel că plecarea actriței din Vlad la Antena 1 a devenit oficială, după cum Click! a anunțat, în urmă cu o lună. Venim cu detalii despre proiectele viitoare ale actriței.

Monica Bîrlădeanu este cu adevărat o apariție și a reușit să facă o carieră înfloritoare în actorie. Vedeta din Vlad a renunțat la Pro TV pentru o colaborare cu Antena 1, iar prima ei apariție va fi la iUmor, în calitate de jurat, cel de-al patrulea în această emisiune, cu Delia, Cheloo și Bendeac.

„Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, așa încât, în momentul în care a venit invitația de a mă așeza la masa juriului o ediție, am primit-o cu un mult entuziasm.”, a declarat jurata-surpriză.

Monica Bîrlădeanu este ancorată în mai multe proiecte la Antena 1, iar iUmor este unul dintre show-urile în care va face cu adevărat spectacol. Click! a avut dreptate, iar vedeta este printre cele mai importante personalități mutate de la Pro TV la Antena 1.„Am primit cu multă bucurie oferta Antenei 1 de a mă alătura echipei lor și deja mă simt ca într-o mare familie. Lucrăm împreună și la alte proiecte fabuloase, pe care abia aștept să vi le împărtășim în curând.", a mai declarat actrița.

Monica Bârlădeanu este din Iași, iar debutul în televiziune la făcut la B1TV. Acrtița a fost și model, însă a activat, în mare parte, ca vedetă TV.  Ea a debutat ca și prezentatoare a emisiunii "La Strada", de la B1. S-a iubit cu Bobby Păunescu, iar după sfârșitul relație nu s-a mai afișat cu nimeni la braț. De altfel, vedeta a prezentat cu succes Ferma vedetelor, de la Pro TV. Apariția în Vlad i-a adus un maxim de publicitate.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe