Cum a apărut iubita lui Liviu Vârciu la premiera unui film. Anda Călin, «interzis» de senzuală

23 februarie 2022 21:29   PrimeTime
Ultima actualizare:

Anda Călin are 31 de ani, doi copii superbi și un soț celebru. Ea este însă o prezență discretă în zona mondenă, iar aparițiile ei publice sunt extrem de rare. Este ușor de înțeles de ce, miercuri seara, a atras toate privirile la premiera unui film. 

S-a strâns multă lume miercuri, 23 februarie, la lansarea de gală a filmului "Odată pentru totdeauna", regizat de Iura Luncașu. Smiley, Gina Pistol, Cătălin Cazacu, Ramona Olaru, Doinița Oancea, Iura Luncașu cu familia, Giulia Nahmany și multe alte vedete s-au bucurat de premieră și de socializare, în aceste vremuri de pandemie.

Anda Călin, apariție senzuală la film

Printre VIP-uri s-a numărat și Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii "Prețul cel bun", de la Antena 1, care a ieșit în oraș cu superba lui iubită, Anda Călin. Bruneta are o figură exotică, și-a lăsat părul să crească foarte lung, a purtat un machiaj discret, dar care i-a evidențiat trăsăturile, iar ținuta a fost wow. Anda a purtat o fustă din piele, conică, o bluză mulată, neagră, cu vedere la decolteu, și accesorii all black: geantă, curea și ghete din lac.

"Am scos fata la film", a scris Liviu Vârciu pe Instagram, mândru de partenera sa. Noi i-am văzut însă în realitate, pentru că am fost la premiera peliculei în care Smiley are rolul principal, și putem spune că bruneta lui Vârciu arată fix așa cum o vedeți și în social media. 

Cum s-au cunoscut Liviu și Anda

Anda Călin i-a dăruit lui Liviu doi copii, o fată și un băiețel, Anastasia și Matei, actorul mai având o fiică, pe Carmina, din relația cu Amy Teiceanu. Într-un interviu pentru Click!, Anda Călin ne-a povestit cum s-a cunoscut cu Liviu.

"Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost «ce faci nevastă în oraş?». Şi i-am spus că am venit să fiu cu ochii pe el. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea". Iată că de la aceste glume și până la întemeierea unei familii, cu adevărat, nu a mai fost decât un pas.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe