Cum o umilea Victor Pițurcă pe Vica Blochina: „El m-a manipulat”

2 august 2024 14:30   PrimeTime

Vica Blochina a devenit o figură cunoscută în showbiz-ul românesc datorită relației sale cu fostul selecționer al echipei naționale, Victor Pițurcă.

Fosta balerină a împărtășit detalii despre relația tumultoasă pe care a avut-o cu antrenorul român și dificultățile pe care a fost nevoită să le suporte.

Fosta balerină a vorbit despre complexitatea și provocările relației sale cu Victor Pițurcă, care a durat 16 ani. În această perioadă, cei doi au avut un băiat, dar Pițurcă nu l-a recunoscut inițial.

După un proces de paternitate, încheiat în noiembrie 2012, fostul selecționer a fost obligat să plătească o pensie alimentară de 8.600 de euro lunar.

Victor Pițurcă a umilit-o pe Vica Blochina

Blochina a explicat că ruptura dintre ea și Pițurcă a avut loc după ce antrenorul a jignit-o într-un cazinou în fața multor persoane. Fosta balerină a detaliat că, pe parcursul relației, a fost supusă la multe umilințe și că Pițurcă a desconsiderat-o constant.4

„M-a umilit foarte mult. Pe mine, acest om toată viața m-a desconsiderat. Tot timpul eram strâmbă, urâtă, un copil prost. Mi-era foarte greu să vorbesc despre asta, pentru că îmi pare rău de timpul pierdut,” a declarat Vica Blochina.

De asemenea, ea a recunoscut că nu a fost deranjată de faptul că era numită amantă, ci de comportamentul jignitor al lui Pițurcă. „S-a schimbat radical modul în care m-am simțit în relație. Am realizat mult timp după despărțire că am fost manipulată. Eu aveam 19 ani, el 40, și am suferit foarte mult din cauza acestei povești,” a spus Blochina în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Fosta concurentă de la „Survivor” a încheiat prin a spune că a plătit un preț mare în viața sa personală după relația cu Victor Pițurcă.

Vica Blochina este o fostă balerină și personalitate de televiziune din România, cunoscută și pentru participarea la emisiuni de divertisment. A câștigat notorietate în special datorită relației sale cu fostul selecționer Victor Pițurcă. 

Mai multe